redwm adlı üyeden alıntı

ŞafakÇALIŞKAN Başlıktaki çelişkiye uyuyorsunuz. imzanınzdaki sitenize baktım. Söylemek istediğiniz adblocku kullanmayı tetiklemekse burada herkes webmaster bilmeyen yok. Ayrıca bilmeyen de bilsin cahil kalmasın. Kullanmayın da demiyorum. Fakat adil ve bilinçli bir şekilde kullanın. Ha yok gerçekten kullanıyorsanız ve insanların emeğine saygısızlık yapıyorsanız bizler de sizi kara listeye aldık mesaj için tşkler :)

Ayrıca Dolandığınız, yardım aldığınız bu foruma da bir saygısızlıktır bu. Bu insanlar gününü gün ediyor forumu ayakta tutabilmek için, siz adamlara 2 reklamı çok görüyorsunuz. Tebrikler, devam. İçimi rahatlatan şey bu zihniyete sahip insanların hiçbir zaman bir yere varamayacakları. Onun için içim rahat.

aciltavuk hocam burada hiç kimseye yalvarmıyoruz. Ayrıca Adsense de kullanmıyorum. Burada sadece blok kullanarak reklam görmek istemeyen ama reklam koydu mu herkes tıklasın isteyen kendini uyanık sanan bazı zihniyetlere bir tepkim var. Webmasterlerin birbirine olan kinlerinin sebebi var. Herkes istediği gibi kullansın fakat adil ve bilinçli kullansın. SEO hakkında vs. konulara gelirsek, evet paylaşımlar az ama o öğrenen adamlarda gecesini gündüzüne katıp araştırıyorlar, deniyorlar ama siz hazıra konup yazılan paylaşılan konularda birşeyler kapmak istiyorsunuz, bu olmaz hocam. Siz de araştırın, deneyin tecrübe edinin. Hiç olmadı merak ettiklerinizi konu olarak açın, mutlaka cevap veren olur. Bu kadar hazırcı olunmaz. Piyasa alt üst olur. Yüzlerce insan bu işlerden ekmek yiyor. Bunları da düşünmek lazım.


dizi sitelerinin hiçbirine saygım yok. diğerleri bizden :)