Metaphor adlı üyeden alıntı

Hocam, senin için önemli olan kriterlerden biri de günlük kaç adet baski alacagin. Bu seçimi etkiler. Ben de ayni işteyim seninle. Inan işimi fi tarihinden kalma hp lazer yazici bile görüyor. Wifi kablosuz olsun istiyorum bu nedenle yeni bakıyorum. Aklimda ricoh sp150suw var. Müşterime vermiştim. Çok memnun. Yazici+fotokopi +tarayici ozellikleri de var. Küçük de yer kaplamiyor. Kendime bunu almayı düşünüyorum. http://www.mobilsaray.com/Yazicilar,LA_13151-2.html şuradan modellere bakabilirsin. Beğendiğin model olursa forum arkadaşıma elimden gelen her türlü yardimci olmaya çalışırım.

Metaphor adlı üyeden alıntı

Hocam ideal olan kartuş degismesi ama dolum yapan yerler var. Wifi özellikli. Yani telefon tablet notebook kablosuz baski alınabiliyor. Yalniz bu mürekkepli yazici, lazer degil. Ben hiç mürekkepli kullanmadim. Fatura kesim işi için uygun olur mu çok net bilgim yok. Genelde artik herkes lazer yazıcı tercih ediyor. Ürün açıklamalarinda detaylı bilgiler var ama kullanan yorumları ve forumlardan biraz daha arastirabilirsin.

Evet hocam Pardon mürekkepli Yazıcı imiş olmaz.

Lazer yazıcıları bakıyorum HP 600 küsür E bir tane buldum Onda da ne kablolu ne de kablosuz bağlantı var Ayrıca ben cidden hiçbir şey anlamıyorum 23 dakikada bir basın diyor.
Hani bir de sormuştunuz ya sizin ne kadar basacaksınız önemli diye size o konuda şöyle söyleyebilirim yeni bir e ticaret Sitesi olacak Belki ilk başlarda günde beş on tane iki üç tane ama ne kadar sürede satışlar ne doğrultuda ne kadar akıllanır Tabii bul muamma.

Zaten gün de yüzleri çıktığımızda E o zaman zaten para verilip daha iyi bir şey alınabilir ama şu anda dediğim gibi olmayan Bütçe ile yapıyorum neredeyse