Metaphor adlı üyeden alıntı

Hocam, senin için önemli olan kriterlerden biri de günlük kaç adet baski alacagin. Bu seçimi etkiler. Ben de ayni işteyim seninle. Inan işimi fi tarihinden kalma hp lazer yazici bile görüyor. Wifi kablosuz olsun istiyorum bu nedenle yeni bakıyorum. Aklimda ricoh sp150suw var. Müşterime vermiştim. Çok memnun. Yazici+fotokopi +tarayici ozellikleri de var. Küçük de yer kaplamiyor. Kendime bunu almayı düşünüyorum. http://www.mobilsaray.com/Yazicilar,LA_13151-2.html şuradan modellere bakabilirsin. Beğendiğin model olursa forum arkadaşıma elimden gelen her türlü yardimci olmaya çalışırım.

Hocam ideal olan kartuş degismesi ama dolum yapan yerler var. Wifi özellikli. Yani telefon tablet notebook kablosuz baski alınabiliyor. Yalniz bu mürekkepli yazici, lazer degil. Ben hiç mürekkepli kullanmadim. Fatura kesim işi için uygun olur mu çok net bilgim yok. Genelde artik herkes lazer yazıcı tercih ediyor. Ürün açıklamalarinda detaylı bilgiler var ama kullanan yorumları ve forumlardan biraz daha arastirabilirsin.

Biliyorum hocam derdini aynı yoldaydim.
Karar verecegin sey, yazicinin fotokopi tarayici özelliği de olsun mu? Olsa da olmasa da seri no.lar modeller belli lazerde. Giriş seviyesi alacaksın. İşini fazlasıyla görür.Cok para harcama. 400-600 tl arasi bir bütçe lazim.
Samsung 2070 serisi
Ricoh 150 serisi
Brother Hl-1111'in wifi özelliklisi var miydi hatırlayamadım.
Wifi mutlaka olsun, usb kabloyla ugrasilmaz. Evin ofisin istedgn yerine koyarsin yaziciyi.
Yazicinin fotokopi ve tarayici özelliği olsun mu? Fiyati etkiliyor.

Hocam size şöyle bir açıklama yapayım bunun üzerinden bana işimi görecek bir yazıcı al bu sana yeter de bende yanılmadan devam edeyim.
Tarayıcı ve fotokopi özelliği aslında hiç ihtiyacım yok Ben sadece A4 kağıdına fatura basacağım. Yatay 3 veya 4 ayrılmış tırtıklı yırtılan Kağıt düşün A4 ü. Bu şekilde fotoğraf atıp kırıklarından ayırıp müşteriye Muhasebeci ve bir tane de kendim de kalmak şekliyle faturam asacağım.
Renkli baskı olmasına da gerek yok.
Yani Belki tek aradığım lüks kablosuz bağlantı imkanı ile telefonumdan falan bağlantı kurabileyim o.
Bir de dediğim gibi geçen konuştuğumu bilgisayarcı kafamı karıştırdı çipli makinelerde doldurma işlemi yapılamadığını ve kartuş değişimi gerektiğini bunun da daha maliyetli olduğunu söylemişti. Yani Bir de doğal olarak dikkat ettim yarın bir gün makine parasına yakın bir de kartuş değişimi Ne para vermek istemiyorum.