Metaphor adlı üyeden alıntı

Hocam, senin için önemli olan kriterlerden biri de günlük kaç adet baski alacagin. Bu seçimi etkiler. Ben de ayni işteyim seninle. Inan işimi fi tarihinden kalma hp lazer yazici bile görüyor. Wifi kablosuz olsun istiyorum bu nedenle yeni bakıyorum. Aklimda ricoh sp150suw var. Müşterime vermiştim. Çok memnun. Yazici+fotokopi +tarayici ozellikleri de var. Küçük de yer kaplamiyor. Kendime bunu almayı düşünüyorum. http://www.mobilsaray.com/Yazicilar,LA_13151-2.html şuradan modellere bakabilirsin. Beğendiğin model olursa forum arkadaşıma elimden gelen her türlü yardimci olmaya çalışırım.


Metaphor adlı üyeden alıntı

Hocam ideal olan kartuş degismesi ama dolum yapan yerler var. Wifi özellikli. Yani telefon tablet notebook kablosuz baski alınabiliyor. Yalniz bu mürekkepli yazici, lazer degil. Ben hiç mürekkepli kullanmadim. Fatura kesim işi için uygun olur mu çok net bilgim yok. Genelde artik herkes lazer yazıcı tercih ediyor. Ürün açıklamalarinda detaylı bilgiler var ama kullanan yorumları ve forumlardan biraz daha arastirabilirsin.


Metaphor adlı üyeden alıntı

Biliyorum hocam derdini aynı yoldaydim.
Karar verecegin sey, yazicinin fotokopi tarayici özelliği de olsun mu? Olsa da olmasa da seri no.lar modeller belli lazerde. Giriş seviyesi alacaksın. İşini fazlasıyla görür.Cok para harcama. 400-600 tl arasi bir bütçe lazim.
Samsung 2070 serisi
Ricoh 150 serisi
Brother Hl-1111'in wifi özelliklisi var miydi hatırlayamadım.
Wifi mutlaka olsun, usb kabloyla ugrasilmaz. Evin ofisin istedgn yerine koyarsin yaziciyi.
Yazicinin fotokopi ve tarayici özelliği olsun mu? Fiyati etkiliyor.


Metaphor adlı üyeden alıntı

Lazer yazıcı da kartuş yok. Toner var. Toneri sifirdan değiştirene kadar ona da dolum yapılıyor. 40-50 tl civarı bildiğim. 0'dan toneri değiştirmek pahali oluyor ama sektör böyle 3asagi 5 yukarı ayni fiyatlar.
Ben tasarımıni da sevdiğim için, küçük compact Ricoh derim. Japon malı. Video ekledim. Tarayici fotokopi istemiyorsan sen Ricoh sp150w modeline bakacaksin hocam.
https://youtu.be/5ftor0JB2Xo


bu sabah bilgisayarda Neden bana iki saat kartuş değişimi olaylarını anlattı

Hocam bir şey soracağım Bana atmış olduğunuz site sizin mi yoksa bakmam için mi Sadece O linki vermiştiniz?

Fiyatı çok iyi ve hepsiburada'da 200 TL yorumlar da güzel. Medya markette 300 lira.