dokuzharf adlı üyeden alıntı

Şahin E. "Tiyatroma Dokunma!"

Neymiş, Devlet Tiyatroları kapatılacakmış.
Bak kardeşim, tiyatroları kapatamazsın! Sen Devlet'sin, sen halkı Sanatla doyuracaksın, sanatı halka tanıştıracaksın, bilgilendireceksin!
Yok efendim çok para gidiyormuşta, para yetiştiremiyormuşuz da, 3-5 kişiye gösteri yapılıyormuşta. Laga lugaya gerek yok! Sen sanatçına da , halkına da sahip çıkacaksın!
Kapatılamaz, kapattıramazsın kardeşim! #tiyatromadokunma


yazı kötü oldu da , örnek olması bakımından. Güncel konulara değinerek böyle şeyler çıkabilir. Bazen böyle konulardan, bazen oturun etrafıma da size fıkra anlatayım, ne bileyim alın şu şarkıyı da dinleyin de kendinize gelin gibisinden şeyler paylaşabilirsin.

Sonra, aşağı mahalleden Erdem Abimi çağırdım onun da size birkaç diyeceği var gibisinden konuk yazar ( konuk kişi ) Şahin E.'nin arkadaşıymışcasına konuşur bir kaç kelam eder.

Güzel bir Şahin E. resmi, özel maskot falan ayarlanır. Sinirli, gülen, efelenen, somurtkan duruşlarda konuya uygun resimler olabilir Şahin E. abiye ait.

saçma mı oldu yoksa :)

fikir orjinal ancak bu tür birşey yapmak her yiğidin harcı değil :) konuyu açan arkadaş sakın yanlış anlamasın kendisini tanımıyorum ancak uzun uğraşlar isteyecek birşey bence sonuçta bu tür bir blog için her konuda fikir sahibi olmak gerekli