okan22 adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar merhaba,
Ekrem hocam ben işletmemiz için birtakım araştırmalar yaptım, biraz araştırarak 300 yada 500 tl vermek yerine aynısını kendim yapabileceğimi gördüm. siteyi kendim yaptım. https://www.simgeorganik.com.tr
woocommerce kolay, şimdilik ödemeyi havale yöntemiyle sağlıyoruz. ancak çözüm arayışlarımız devam ediyor. muhtemelen fazla ekonomik külfet getirmeyecek olan iyzico adlı firma ile anlaşacağız.
Tema; themeforestte ücretsiz dağıtılmıştı, tema adı: Mebel
Sorularına elimden geldiğince cevap verebilirim.

Merhaba Okan Bey, paylaşımınız için teşekkür ederim. Sitenizi inceledim, 2 adet ürününüz var sanırım. Temayı aradım bulamadım. Mebel diye aradığımda da mobilya satış teması çıktı. Fakat bu temaların ikisi de benim işime yarayan cinsten değil. Ben beyaz eşya satmayı düşünüyorum. Özllikle klima ve kombi. Buna uygun tema arıyorum. Üctetli de olabilir. Tabi fiyatı makul olursa.

Şuan beklemedeyim, fazla zaman harcamak da istemiyorum. Free dağıtılan e-ticaret temalarına güvenilmeyeceğini düşünüyorum. Sanki arkaplanlarında bizim bilmediğimiz bazı kodları gizlemiş olabilirler diye düşünüyorum. Bunun da sanalpos entegrasyonunda sıkıntı olacağının kanaatindeyim. En azından siteye girilecek kredi kartı bilgilerini kendilerine kopyalayabilirler.

Paranoyak mı bilmem ama bana kalırsa bu yabancılar asla kendilerine fayda getirmeyecek bir şeyi bedava paylaşmazlar. Haksız mıyım?

Bu arada türkçe yapılmış e-ticaret teması varsa satın almaya hazırım. Tavsiye verebilecek arkadaşlar varsa beklerim. Teşekkür ederim.