-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Amatör web tasarım
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
İnternette araştırma yapıyorum, ilk defa bir e-ticaret sitesi yapacağım.
Wordpress'ten anlarım. Aklımdaki bir fikir için bir e-ticaret sitesi kurmak istiyorum.
Piyasada bir çok firma var, şablon var, eklenti var, bu işi yaparım diyen şahıslar var, ücretler 500 TL'den başlıyor 10bin TL'ye kadar çıkıyor.
Merak ettiğim konu şu, gerçekten woocommerce kullanarak bir e-ticaret sitesi kuran, çalıştıran, ve satış yapan var mı? Bu mümkün mü? Tamamen ücretsiz olmasa da ufak tefek meblalar ödeyerek (300-350 TL gibi) bir e-ticaret sitesi kurulur mu? Yukarda saydığım rakama hosting-domain-ssl sertifikası ücretlerini karıştırmıyorum. Onlar hariç, eklentiler yada şablona harcanacak toplam tutar 300-350 TL olsa bu iş olur mu? Yada yapan var mı?
Lütfen, ben senin işini çözerim, şu kadar verirsen 15 dk'da siten hazır tarzı mesajlar yazmayın. Müşteri değilim.
Bu işi yaptıysanız, nasıl yaptığınızı ve size ne kadar maliyeti olduğunu kısaca başlıklar halinde yazarsanız sevinirim. Uzun uzadıya yazmanıza gerek yok, ben araştırırım.
WMARACI sadece satış yapılan biryer değil, bilgi paylaşımının çok olduğu bir yer. Bu yüzden bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşmalarını rica ederim.
Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Amatör web tasarım
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cevabınız için teşekkür ederim. otofiltre'yi inceledim, fakat kredi kartı ödeme seçeneği göremedim. Buna imkan var da siz mi yapmadınız? Yani kredi kartı ile ödeme seçeneğine gerek mi duymadınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Amatör web tasarım
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Otofiltre çok güzel, tebrik ederim. Başarılarınızın devamını dilerim. Ben woocommerce kurdum, biraz karıştırayım bakalım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Woocommerce'yi yıllardır kullanan biri olarak söylüyorum.Diğer E-ticaret sistemlerine göre erişilebilirliği modifikasyonu kolay.Api desteği sunması bunun yanında Wordpress'in eklenti tema ve tüm kolaylıklarından yarar sağlamanız da büyük avantaj.
Fizello - Inspired by Colors
akifaykan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wocommerce ve Wocommerce eklentileri ile çok daha fazla geliştirilebilir bir e-ticaret sistemi kurabilirsin. Sanal pos için Wocommerce'nin iyzico eklentisi mevcut.
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Iyzico nun eklentisi yok. Kendileri telefonla söyledi bana. Piyasadaki eklenti resmi değil.