Minima'nın bu hafta yayına girecek yeni sürümünde inanılmaz detaylı reklam alanları geliyor! Reklamlarınızı dilediğiniz gibi yönetebilirsiniz. Bu şahane özelliğe ve tüm Minima özelliklerine %40 indirimli sahip olan 2 kişiden birisi de siz olun! :)
Reklam ayarlarının özellikleri: * Minima'nın 6 farklı anasayfa görünüm düzeninin her birine özel reklam alanı ekleyebilme. Örneğin: Anasayfa düzen 1'i seçtiğinizde Düzen 1 reklam alanları otomatik olarak açılır.
* Yazıların ve sayfaların üst kısmına ve alt kısmına reklam ekleyebilme.
* Yazıların içine istediğiniz paragraftan sonra reklam ekleyebilme.
* Tüm sidebarların üst ve altına reklam ekleyebilme.
Son güncellemeden haberdar etmek için sizleri etiketledim ama sanırım pek beceremedim :) Yukarıdaki gönderide reklam alanları ile ilgili duyurumu görebilirsiniz.
Şahane yorumun için teşekkür ederim dostum :) Şuan gördüğün sürüm daha 1.0.1 :) Yani ilerleyen sürümlerde planlanmış onlarca yeni özellik ve geliştirme var. Daha da güzel olacak. Hatta yukarıdaki videoda bu hafta yayınlayacağım 1.1 sürümüyle birlikte gelecek detaylı reklam ayarları özelliğini görebilirsin. 1.1 güncellemesi ile buna benzer 5-6 yeni özellik ve birçok düzenleme gelecek.
Eğer temanın bu özelliklerini kaçırmak istemiyorsan %40 indirimde kalan son 1 kişi de sen olabilirsin :)