frkn adlı üyeden alıntı

Baştan söylüyorum tartışma olarak veya ukalalık olarak algılanmasını istemiyorum..

Ancak afedersiniz hocamda money robotun bile tanıtımını yapan birisiniz. Çok daha mükemmelleri var niçin size isim önersinlerki yayılsın diye mi? Ekmeğini onlardan kazanan kişiler tanıyorum.. Sonra herkes seocu olsun hizmet vermeye başlasın bitsin bu sektorde. (Demiyorum ki seo böyle programlardan ibaret sadece işi kolaylaştırıyor ve demiyorum ki ben kullanıyorum)

Yinede öneride bulunacak arkadaşlara önerim bir şey önermeyin ve evet belki bencillik ama kendinize saklayın.

Hocam çok yanlış düşünüyorsunuz. Birincisi google zaten Adwords ten yeterince memletim insanını tokatlıyor.
Bir de maalesefki bir sürü seocu var alayı ************** yok birinci sıra yok ilk sayfaya yükselteceğiz deyip fahiş fiyatlara insanların parasını alıyor evet kazanmasınlar mı seo dan para kazandınlar ama yalan dolanla değil hakkıyla. Program ismi paylaşmakla yada bildiğin birşeyi paylaşmakla kendine rakip yaratmazsın korkma herkes kendi işini hakkıyla yaparsa kimse kimsenin hakkına saldırmaz. Programsız ve emekle yapılan çalışmalar sonrası ilk sıralara gelen çok insan var merak etmeyin.