areglos09 adlı üyeden alıntı

Telefon kaydın vardır. Onlar seninle konuşmanı arşivliyor. Saat biliyorsan. Şu gün, şu saat. Beni aradılar. 52TL tahüüt 12 ay yeniledim. Faturam 69 TL ödemek zorunda bırakıldım. Aradaki fark tarafıma karşılanması ve tahüüt için söz verilen miktar 52 TL'den hattın devamı yahut ************ tahüüt anlaşmadaki maddelere uymaması yüzünden ödediğim fark iadesi ve hattın kapatılmasını talep ediyorum. diye tüketici mahkemesine başvur. %100 hattın 52 TL'den devam eder. Üzerine aradaki fark sonraki aydan çıkarılır. Eğer öyle bir durum olmazsa bile, sen aradaki fark öderler, hattını iptal ederler. Sende Türknet geçersin.

Şimdiden ************ kurtulmanızı tavsiye ederim. Tahüüt iptal 800 TL isteyen bir kuruluş. Kalan 6 ay için... ödesek 350 TL ediyor. İptal etsek 800 TL bildiğin **************dır.

Ses kaydini dinleyip özür diliyorlar sonra bana 20 günlük magduriyetimi sadece 6 gününü karsilayacagiz deyip kapatiyorlar. Neden ilk sundugunuz teklifi gecersiz sayiyorsunuz diyorum öyle bi kampanya sisteme yansimamis sizin arayan temsilcimizin yanlisligi diyorlar kiz benimle 20 dk konustu hala yanlislik deyip cikiyorlar isin icinden.