Merhabalar sayın WM Kullanıcıları;

Yüksek online ve Yüksek hit nedeniyle sorun yaşayan kullandığı cache eklentileri yeterli gelmeyen ( Tüm meşhur eklentilerde dahil ) 2 Kullanıcıya Referans olarak çalışma yapılacak.

Satışa çıkarmadan önce referans olayını halletmek istiyorum WP Cacheleme sorununuzu %95 düşürecek bir konfigüre yazılım yaptık kendi sitemde denedim ( Yetişkin içerikli site olduğu için yayınlayamıyorum ama en çok online ve hiti onda yakalayabildim içerik olarak maalesef ki.) Mümkünse VPS de barınmakta olan sitelere öncelik vereceğim çünki load ram vb. değerlerini almak istiyorum görsel olarak.

Kesinlikle minimum anlık 100 Online olan ( içerik türü film - dizi yetişkin farketmez ) Veya Min. 10 K üzeri hiti olan site sahipleriyle ilgileniyorum ki işlemi gerçekleştirdikten sonra gözlerine inanamasınlar. Sitenizin hızı %300 Artacak.

Dip Not: Bazı temalarda çalışmamakta 20 Tema denedik film dizi vs. temaları dahil sadece 3 tanesinde çalışmadı onlar içinde çalışmamız sürüyor JS kodlarıyla ilgili bir sorun meydana geliyor bu nedenle siteniz incelenip size dönüş yapılacak konu altından veya P.M ile ulaşınız lütfen.

Saygılarımla.