-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İnternet ve Bilişim hizmetleri
-
-
Ad Soyad
S** O**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhabalar sayın WM Kullanıcıları;
Yüksek online ve Yüksek hit nedeniyle sorun yaşayan kullandığı cache eklentileri yeterli gelmeyen ( Tüm meşhur eklentilerde dahil ) 2 Kullanıcıya Referans olarak çalışma yapılacak.
Satışa çıkarmadan önce referans olayını halletmek istiyorum WP Cacheleme sorununuzu %95 düşürecek bir konfigüre yazılım yaptık kendi sitemde denedim ( Yetişkin içerikli site olduğu için yayınlayamıyorum ama en çok online ve hiti onda yakalayabildim içerik olarak maalesef ki.) Mümkünse VPS de barınmakta olan sitelere öncelik vereceğim çünki load ram vb. değerlerini almak istiyorum görsel olarak.
Kesinlikle minimum anlık 100 Online olan ( içerik türü film - dizi yetişkin farketmez ) Veya Min. 10 K üzeri hiti olan site sahipleriyle ilgileniyorum ki işlemi gerçekleştirdikten sonra gözlerine inanamasınlar. Sitenizin hızı %300 Artacak.
Dip Not: Bazı temalarda çalışmamakta 20 Tema denedik film dizi vs. temaları dahil sadece 3 tanesinde çalışmadı onlar içinde çalışmamız sürüyor JS kodlarıyla ilgili bir sorun meydana geliyor bu nedenle siteniz incelenip size dönüş yapılacak konu altından veya P.M ile ulaşınız lütfen.
Saygılarımla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
PHP Coder
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Günlük 400 hit olan sitem var acaba referans olur mu. TEMA’yı Yen’i değiştirdim sorunun TEMA’da olduğu söylendi. Vds değil
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://filmgezgini.com 350 Bin Yüklü Film 1 m+ Oyuncu Bilgisinden Oluşan Sağlam Film Platformu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** O**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Denemeye değer bir hit kapasitesi değil hocam. Bu yazılımın amacı yükseklip bu CPU sorunlarından hit kaybı vs. yaşayanlar için. Ancak satışa çıktığında ücretli yapılabilir sizin için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
İnternet Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Kitleservers kimsenin bilmediği bir yazılımı kendi sitesine kurmayacaktır. Hele ki bu site yüksek hitli ve kazanç geliri elde ediyorsa hiç kurmayacaktır. Referans olacak müşterilere kurumsallık ve ikna edici bir bilgi vermeniz gerekiyor ki tanımadığı birinin bilmediği bir yazılımını kazanç getiren yüksek hitli sitesine eklesin.
Saygılarımla.
7 kişi bu mesajı beğendi.
NETTA WEB SOLUTIONS LTD
Company Number 15911828
+447400493366
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** O**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Amacınız nedir? Firmamı kuralım yada gelirli mi olsun dedim?
Baltalayıcılıktan ziyade icraata bakıyorum ben Bilmediği bir yazılımı kurdurması durumu değil bu.
Link çıkışı mı var reklammı koyulmuş vs. Kontrolünü yapabilir site sahibi buna birşey demiyorum. Ek olarak VDS de root bilgisi istemiyorum görselleri alacağım dedim girip kendim alacağım ibaresi yok iyice okursanız konuyu anlayacaksınız.
İhtiyacı olan çok kişi var bu tür bir yazılıma ha hiç kimsenin ihtiyacı mı yok herkes kendisi bilir zorla yazılım kurmuyorum kimseye işin içinde başka bir iş olsaydı zaten bedava dağıtırdım yapacağım hileyi yapardım satışa çıkarmadan önce ref amaçlı kurulum yapılacağı yazıyor. Kurumsallık tavırları yapmanız gerekmiyor. Ha daha iyisi varsa kurumsal ok. Kurumsaldan alsınlar isteyenler sıkıntı değil benim açımdan. Bu tür gereksiz mesajlar yazacak arkadaşlar şimdiden yazmazlarsa iyi olur. Boşa kalabalık oluşturmasın konuda.
Saygılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
İnternet Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Kitleservers adlı üyeden alıntı
Amacınız nedir? Firmamı kuralım yada gelirli mi olsun dedim?
Baltalayıcılıktan ziyade icraata bakıyorum ben Bilmediği bir yazılımı kurdurması durumu değil bu.
Link çıkışı mı var reklammı koyulmuş vs. Kontrolünü yapabilir site sahibi buna birşey demiyorum. Ek olarak VDS de root bilgisi istemiyorum görselleri alacağım dedim girip kendim alacağım ibaresi yok iyice okursanız konuyu anlayacaksınız.
İhtiyacı olan çok kişi var bu tür bir yazılıma ha hiç kimsenin ihtiyacı mı yok herkes kendisi bilir zorla yazılım kurmuyorum kimseye işin içinde başka bir iş olsaydı zaten bedava dağıtırdım yapacağım hileyi yapardım satışa çıkarmadan önce ref amaçlı kurulum yapılacağı yazıyor. Kurumsallık tavırları yapmanız gerekmiyor. Ha daha iyisi varsa kurumsal ok. Kurumsaldan alsınlar isteyenler sıkıntı değil benim açımdan. Bu tür gereksiz mesajlar yazacak arkadaşlar şimdiden yazmazlarsa iyi olur. Boşa kalabalık oluşturmasın konuda.
Saygılar.
Kesinlikle kötü bir amaçla, baltalamak vs. Düşüncesiyle yazılması yorumumuz. Sizlere hedefinize daha hızlı ulaştırmak adına yapıldı. Konuya ekran görüntüleri ekleyerek daha süslü olacaktır buda işi ön plana çıkaracaktır zaten çalarsınız, yaparsınız, edersiniz gibi terim kullanılmadı ve bunu ima edecek birşey bile yazılmadı yanlış anlaşıldıysa özür dileriz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
NETTA WEB SOLUTIONS LTD
Company Number 15911828
+447400493366
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Günlük 3-5 k hitli anlık 30-50 hitli wp sitem mevcut. Detaylı bir pm alırsam konuabiliriz. Cache'nin yettiğinin düşünmüyorum haftalık 12 defa sorun yaşıyorum.