Kitleservers adlı üyeden alıntı

Amacınız nedir? Firmamı kuralım yada gelirli mi olsun dedim?

Baltalayıcılıktan ziyade icraata bakıyorum ben Bilmediği bir yazılımı kurdurması durumu değil bu.

Link çıkışı mı var reklammı koyulmuş vs. Kontrolünü yapabilir site sahibi buna birşey demiyorum. Ek olarak VDS de root bilgisi istemiyorum görselleri alacağım dedim girip kendim alacağım ibaresi yok iyice okursanız konuyu anlayacaksınız.

İhtiyacı olan çok kişi var bu tür bir yazılıma ha hiç kimsenin ihtiyacı mı yok herkes kendisi bilir zorla yazılım kurmuyorum kimseye işin içinde başka bir iş olsaydı zaten bedava dağıtırdım yapacağım hileyi yapardım satışa çıkarmadan önce ref amaçlı kurulum yapılacağı yazıyor. Kurumsallık tavırları yapmanız gerekmiyor. Ha daha iyisi varsa kurumsal ok. Kurumsaldan alsınlar isteyenler sıkıntı değil benim açımdan. Bu tür gereksiz mesajlar yazacak arkadaşlar şimdiden yazmazlarsa iyi olur. Boşa kalabalık oluşturmasın konuda.

Saygılar.


Kesinlikle kötü bir amaçla, baltalamak vs. Düşüncesiyle yazılması yorumumuz. Sizlere hedefinize daha hızlı ulaştırmak adına yapıldı. Konuya ekran görüntüleri ekleyerek daha süslü olacaktır buda işi ön plana çıkaracaktır zaten çalarsınız, yaparsınız, edersiniz gibi terim kullanılmadı ve bunu ima edecek birşey bile yazılmadı yanlış anlaşıldıysa özür dileriz.