Öncelikle VPS - VDS Olmasını istememizin sebebini belirteyim Load ve sunucu yük değerlerini almak ana amaç. Hosting - Reseller - VPS - VDS - DEDİCATED Tüm işlevlerde kullanılmaktadır. Mantık aynı Sorguları limitlendirmek tek fark ben 2009 Dan beri bu sistemi ( Bizim sistemi ) kullanıyorum ve her geçen gün geliştirdik Bunu özellikle belirtmek isterim ki o tarihlerde malesef ilgili firmada yoktu böyle bir hizmet.

Ama temel mantığa gelecek olursak bazı kısıtlamalar var tabi ki sql sorgularını sıfırlıyoruz yazılım ile ki onlarda öyle yapmışlar bu durumda normal dir views vb. engellenmesi. Bizim sistemde arka planda herşey sayıyor çalışıyor admin panelden görebiliyorsunuz istediğinizde ise sitede güncelleyebiliyorsunuz. Yani %100 sabitlemiyoruz bazı şeyleri sizin kontrolünüze bırakıyoruz diyelim.

Ek Olarak: Üstünlük vb. Durumu için aynı anda aynı ( yakın ) ziyaretçilere sahip 2 farklı sitede denemek lazım bu nedenle üstünlük yada altlık sıkıntısı yok mühim olan Belirtilen işlevin yerine getirilmesi.