Değerli Wmaracı ailesi,

2 yıldan uzun süredir, mücadelesini verdiğimiz arama motoru projesi için. İmkanlarımız doğrultusunda elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.

Peki, ne durumdayız. Dün itibari ile trafiğimiz günlük 2k düzeyine ulaştı. Artık kayıtlar daha fazla gelmeye başladı. Şuanlık 5 kişilik bir ekip ile idare etmekteyiz.Tüm kayıtları manuel olarak inceleyip, onay vermekteyiz. Amacımız Türk Ahlak ve Milli değerlerine sahip çıkmak ve çocuklarımızın güvenliğini sağlamak. Gönül rahatlığı ile arama yapılacak bir arama motoru üretmekti. Hiç bir kaynaktan veri çekmeyerek ve kendi datalarımızı kullandığımızı bildirmek isteriz. Yazılım sürecinde bazı js ve css yani klasik boostrap kodlarından faydalandık. %100 kendimize ait bir yazılımdır diyebiliriz. Fonts ve bazı görünüm için kullandığımız js,css leri saymazsak tabiki. Çok hızlı tarama yapamıyoruz alt yapımız nedeni ve destek alamadığımız için imkanlar doğrultusunda tarama işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Kendi datasını kullanan ve bir yerlerden veri çekmeyen tek arama motoru adayı olduğumuzu bilmenizi isteriz. Arama motoru projesinde sadece sıralama algoritması için 1 yıl emek verdiğimizi bildirmek isteriz. Site sayılarının artması ile bu durum daha da net anlaşılır olacaktır. Aramamotoru.com.tr adı altında kendi bot sistemimizi kullanmaktayız, sitenizi ekledikten sonra botlarımız sitenizi otomatik taramaktadır (Alt yapı sorunları nedeni ile bu işlemi çok hızlı gerçekleştiremiyoruz) her sistemi tarayabilmek adına bir çok bot sistemi yazdık. Anlama, bildirme ve tarama botları olarak değerlendirebiliriz.

Sizlerde bize destek olmak isterseniz, sitelerinizi ekleyebilir ve bizim projemizi geliştirmemize yardımcı olabilirsiniz. Rafa kaldırılan bir proje olmaması adına 2016 yılından bu güne emek veriyor ve canla başla çalışıyoruz. Hatalarımızı, eksiklerimizi en kısa sürede tamamlamak ve daha konsept bir arama motoru olmak adına şimdi sizlerden destek istiyoruz. Bizlerde yine imkanlarımız doğrultusunda reklam çalışmalarını başlattık.

Site Adresi: https://aramamotoru.com.tr
Gelişen bir arama motoru : "hamdım, piştim, yandım"

Banner desteği için;
https://aramamotoru.com.tr/300.jpg
https://aramamotoru.com.tr/468.jpg
https://aramamotoru.com.tr/728.jpg