Tablolama ile ders veren eğitim sistemimizi kınıyorum cidden. Yani şu Milli Eğitim Bakanlığı kaynaklarını (Müfredatı) neden bu kadar geç yeniliyor anlayabilmiş değilim. Eğitim için onu şunu yapıyoruz diye bas bas bağırıyorlar tek yaptıkları yeni beton binalar ve buna benzer saçmalıklar. Ya bırak artık okul üniversite inşa etmeyi. Şu kaynaklarınızı bir yenileyin ya. Tablolama sistemi benim çocukluğumda bitmiş ölmüş gitmiş bir şey. Bu çocuklara yeni teknolojileri öğretin. Bu gün tablolama öğrettiğin bu arkadaş yarın bir yerde işe girmek isteyecek ve HTML5 teknolojisi div ve hiyerarşi elementleri ile karşılaşacak (section,header,footer,article,figure vs. vs. vs.) ve öylece donup kalacak. Senin verdiğin bilgi bilgi değil çöp artık arkadaş çöp. Bu gün senin öğrettiğin o sistemi bu dilin denetim ekibi dahi (W3) kabul etmeyip gülüp geçiyorken sen ne katacaksın ki bu çocuklara.
Tavsiyem okulun öğrettiği her şeyi bir kenara atıp kendin sıfırdan tertemiz bir sayfa aç bildiklerini unut ve HTML5 tekrardan başla kardeşim. Yaptığın şey için bir emek çaba sarfetmiş olabilirsin fakat bu gerçekten seni komik bir duruma düşürüyor. Bunda senin değil 3 saattir yakındığım sana bu sistemi öğretenlerin suçu var. Sen sana öğretileni başarıyla yapmış uygulamışsın eline koluna sağlık fakat bu yaptığın şeyin bu sektörde uzun süredir kullanılmadığını bilmelisin. Sana tavsiyem şudur önce sorgula kardeşim. Yaptığın işi nasıl yaptığını bir sorgula bu insanlar neden bu şekilde yapıyor da ben bu şekilde yapıyorum diye sor kendine. Bunu yaparak kendini geliştirebilirsin.
Ve HTML,CSS konusunda aklına ne takılırsa 7/24 bana ulaşabilirsin. Özelden mesaj at telefon numaramı ileteyim. Nerede takılırsan bir alo kadar uzağın da olacam. Bu konuda kapım herkese açıktır bunu da belirteyim. Ben size bir şey öğretmem (öğretemem) kendi deneyimleriniz, hatalarınız olmadan bir şey öğrenemezsiniz. Araştırın, sorgulayın, inceleyin ve gördüklerinizi uygulamaya çalışın. Kopyala yapıştır ile değil harfi harfine yazarak öğrenin. Takıldığınız çözüm üretemediğiniz yerlerde ise bana ulaşın. Kapım her zaman açık. Yardım konusu için de ileride bir konu açmayı düşünüyorum zaten.