-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Merhaba uzun zamandır html-css ile ilgileniyorum fakat hep hazır tasarımlarla uğraşıyorum yani mantığını biliyorum sizlere ise bir sorum olacak.
Okumaya üşenenler için sadece son paragrafa baksanız yeterlidir.
Yakın zamanda 50tl ye webtasarım kitabı aldım ama galiba biraz teoriden bahsediyor.Şimdi ben bir websitesi tasarımını kağıda çizdim ve bunun için kitapta yazanları adım adım uygulamaya başladım bootsrap ile bir taslak hazırladım basit css kodları ile azıcık şekil verdim fakat elimdeki tasarım çok amatörce oldu hiç kağıda çizdiğime benzemedi daha profesyonel bir çizim içinbana biraz tavsiye vermenizi isatiyorum.
Biliyorum bu işler yavaş yavaş tecrübe ile yapılır fakat hayalimdeki tasarıma ulaşamayacınca kendimi kötü hissediyorum.Belki hocalarım bir bildiği püf noktaları veya gösterebilecekleri bir kaynakları vardır diye düşündüm inşallah bir yol gösteren olur.
Uzunca okumak istemeyenler için konuyu özet geçiyorum :)
Html ve Css bilgim orta düzeyde var fakat hayalimdeki profesyonel temayı çizebilmek için bu bilgimi nasıl geliştirebilirim diye soruyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer konu tasarımsa bence her açtığın siteyi incelemelisin veya behance, dribbble gibi sitelerdeki projeleri incelemelisin. Yok, eğer konu yazmak ise kodları canlı olarak düzenleyebileceğin bir site olarak w3schools bile bu iş için yeter.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kısacası bilgin var ama istediğin siteyi bir türlü yapamıyorsun karışıyor doğru mudur ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Senınde yazdıgın gıbı usenmek usenmeden burayı sırası ıle tekrar et bılgılerını pekıstır bılmedıklerınıde ogrenmıs olursun
https://www.youtube.com/user/webdersleribiz/playlists
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
website tasarim
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
html ve css orta derece biliyorsan bir adet ana sayfa yap kafanda duzeni kurgula ve yaptigin temaya bir bak ne gibi hatalar yapmisin ne kadar cok yaptigin temayi incelersen o kadar hata gorup ona gore duzenlersin. ornek border renkleri veya px degerleri bu incelikler cok onemli. ornek profesional temalara bak ve aradaki farki gorup onaa gore duzenlersin.... yani kendin yap ve hatalarini gor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bütün ümidim gençIiktedir. Mustafa Kemal Ataturk.
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Hazır temaları incele bol bol. En iyi öyle öğrenirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Developer,Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben site sayfalarını kendim sadece bakarak kodlamaya çalışıyordum işe yarıyor ama hala benimde eksiklerim var :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Rica ederim kardesım Birgun yardım etme sırası sana geldıgınde zaman ayırıp bırseylerı yapmaktan ve anlatmaktan usenme Rabbım basarılar nasıp etsın ıns
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.