gakgos
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam gerçekten güzel bir kitle var elinizde :) bir linkimizi yayınlayın da bu gücü görelim gerçekten çok merak ettim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arayisiniz tam olarak nedir yaani bu kitleyi kullanmak istiyorsunuzda. Site fikrimi ariyorsunuz yada ne gibi seyler guzel bir kitle bu
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%92)
Ziyaretçilerin ilgi alanı nedir? Ona göre yeni projem için teklif sunabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
..
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
87, (%100)
Merhaba, skype kuru53 eklerseniz görüşme yapmak isteriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Referans olabilecek bir 24 saatlik link paylaşımı ile dönüşleri gün boyu takip etmek ve ona göre teklif sunmak isterim. Düşünürseniz iletişime geçebilirsiniz.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
Stark_IV
Sosyal Medya Virtüözü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Yorum atan herkese tek tek teşekkür ederim lakin ben düzenli çalışmaktan ziyade kafam estikçe para getirisi olan bir proje düşünüyorum. Kararım şu an için hâlâ solo takılmaktan yana. Pastanın tamamına göz dikmiş durumdayım.
Örnek vermek gerekirse;
Bir adet sitemin olduğunu varsayalım veyahut başka bir şey, o gün de 1 - 2 saat reklam boşluğumun olduğu veya daha fazla kazanmak istediğim bir gün de olduğumu varsayalım. Reklam boşluklarını doldurabileceğim belki ayda 1 gün paylaşacağım belki de günde 10 defa paylaşacağım bir şey düşünüyorum.
Ek olarak; Gerçekten tatmin edici bir fikir verecek kişiye 1 yıllık gelirin %25'ini paylaşmayı düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Stark_IV adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim lakin solo çalışmak istiyorum
Evet hocam site fikri olur başka bir şey olur onedio, ofpof reklamcılığı gibi basit şeylerle uğraşmak istemiyorum adsense işlerini hiç bilmiyorum ona benzer bir şeyler arıyorum kitle 18-24 yaş arası bu arada
Hocam basit reklamcilik dediginiz sey onedionun %50 gelirini karsiliyordur neredeyse size tavsiyem akilda kalici bir domain alip kullanilarin fikrinde yer edinmeniz boylelikle cok asiri kisa surede bayagi aktif olursunuz onedio sadece adsense kazanci yapmiyor dikkat ederseniz en buyuk reklami sponsordan geliyor
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Bu işi bu kadar başarılı yaptığınızı düşünüyorsanız ben daha farklı bir model üzerine yoğunlaşmanızı öneririm. Ben olsam hesapları satar şirketler veya şahıslara sosyal medya hizmeti verirdim zaten şu an bunu yapıyorum. Sosyal medya uzun vadede ekmeği daha çok yenilecek bir alan.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.