WeyseL
Bir başka baharda
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba; az önce fark ettim bunu. Açtığımız mesajı veya konuyu silemiyoruz. En azından ilk 3 4 dk içerisinde silme hakkımız olması faydalı olacaktır. Az önce farkında olmadan eski bir konuyu hortlattım. Çok eski sayılmasa da rahatsız oldum silme ihtiyacı hissettim ama öyle bir hakkım yokmuş. Belirli süre ile kullanıcının da silme hakkı olsa mıydı keşke?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
İlgili mesajın sağ tarafındaki
butonuna tıklayarak ilgili mesajı/konuyu bize bildirip silinmesini talep edebilirsiniz.
Ayrıca bahsettiğiniz konuyu inceledim. Fakat zaten hem bir yardım konusuymuş (henüz çözülmemiş) hemde kısa bir süre öncesinin konusuymuş. Ayrıca güzel de bir çözüm önerisi sunmuşsunuz. Yani hortlatma sayılmaz aslında. :)
Dediğim gibi yinede sildirmek isterseniz bize bildirebilirsiniz.
İyi forumlar...
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
think, move, design.
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben hepsinin silinmesi için mesaj atmıştım kurallara aykırıymış.
think, move, design.
IG: furkanekmen
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
Silinmesi isteğiniz mesajı gerekçesiyle beraber bildirirsiniz, uygun görülürse silinir.. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Deneyim demeyin, deneyin!
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
18- WM Aracında kesinlikle üye silimi ve bu üyelerin tüm mesaj ve konu silimleri yapılmamaktadır. Sebebi ise silinen kullanıcının kullanıcı adı ile bir başka kişi kayıt olabilir ve bu kişi gibi davranarak üyeleri dolandırmaya çalışabilir. Bu yüzden bu tarz tekliflerde bulunmayınız. Eğer üyeliğinizin durdurulmasını istiyorsanız, bu üyelik ile yöneticilere özel mesaj atıp talebinizi iletiniz. Talep doğrultusunda kişinin hesabı kendi isteği doğrultusunda durdurulur.
>>> Forum Kuralları
Deneyim demeyin, deneyin!
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
WeyseL adlı üyeden alıntı
Raporlamak evet bir çözüm yolu ancak; her şeyi de görevliye yıkmamak gerekir düşüncesine sahibim. Siz ilgilenmek istedikten sonra seve seve raporlarım ben zor da kaldıkça. Sadece o mesaj için değildi talebim. Zaman zaman dengesiz anlarımıza gelip, yanlış anlayabiliyoruz. Düzenleyip görüntü kirliliği yapmaktansa o an silebilme hakkına sahip olmamız sizi de yormaz sanırım.
Haklısınız, fakat biz modlar olarak hangi mesaj üzerinde ve neden düzenleme yaparsak yöneticilerimize rapor ediyoruz. Fakat bu yetki üyelere verilirse kim hangi mesajını sildi takip edilemez. Dolayısıyla karmaşa çok daha fazla olur.
Dediğim gibi uygun görmediğiniz mesajınızı rapor ederseniz ben veya diğer 7 mod arkadaşımdan birisi mutlaka ilgilenecektir. Çok absürt ve kurallara uymayan isteklerde bulunulmadığı sürece zaten üyelerin isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-