lostyazilim
tr.link

Mesaj silme

10 Mesajlar 1.612 Okunma
lstbozum
tr.link

WeyseL WeyseL Bir başka baharda Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 19 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba; az önce fark ettim bunu. Açtığımız mesajı veya konuyu silemiyoruz. En azından ilk 3 4 dk içerisinde silme hakkımız olması faydalı olacaktır. Az önce farkında olmadan eski bir konuyu hortlattım. Çok eski sayılmasa da rahatsız oldum silme ihtiyacı hissettim ama öyle bir hakkım yokmuş. Belirli süre ile kullanıcının da silme hakkı olsa mıydı keşke?
Bariswp

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Psycho Psycho <--! Am I Psycho? --> Kat. Mod.
  • Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 6011
  • Beğeniler 3911 / 3918
  • Ticaret 6, (%100)
İlgili mesajın sağ tarafındaki

butonuna tıklayarak ilgili mesajı/konuyu bize bildirip silinmesini talep edebilirsiniz.

Ayrıca bahsettiğiniz konuyu inceledim. Fakat zaten hem bir yardım konusuymuş (henüz çözülmemiş) hemde kısa bir süre öncesinin konusuymuş. Ayrıca güzel de bir çözüm önerisi sunmuşsunuz. Yani hortlatma sayılmaz aslında. :)

Dediğim gibi yinede sildirmek isterseniz bize bildirebilirsiniz.

İyi forumlar...

Hatalıysam telefon etme, idare et (?)

Karyotip Karyotip .... Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sağlık Çalışanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** E**
  • Mesajlar 1479
  • Beğeniler 312 / 379
  • Ticaret 42, (%100)

Psycho adlı üyeden alıntı

butonuna tıklayarak ilgili mesajı/konuyu bize bildirip silinmesini talep edebilirsiniz.

Ayrıca bahsettiğiniz konuyu inceledim. Fakat zaten hem bir yardım konusuymuş (henüz çözülmemiş) hemde kısa bir süre öncesinin konusuymuş. Ayrıca güzel de bir çözüm önerisi sunmuşsunuz. Yani hortlatma sayılmaz aslında. :)

İyi forumlar...

Silinmesini istediğimiz her kendi konumuzu silebilir misiniz?:)

sosyalme.com

FurkanEkmen FurkanEkmen think, move, design. Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek think, move, design.
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad F** E**
  • Mesajlar 692
  • Beğeniler 164 / 167
  • Ticaret 5, (%100)
Ben hepsinin silinmesi için mesaj atmıştım kurallara aykırıymış.

think, move, design.
IG: furkanekmen
wmaraci
wmaraci

Pasa Pasa Gelecek Bizim Yönetici
  • Üyelik 30.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum 🖤 Hatay
  • Ad Soyad S** P**
  • Mesajlar 14660
  • Beğeniler 3061 / 3060
  • Ticaret 356, (%100)

Karyotip adlı üyeden alıntı

Silinmesini istediğimiz her kendi konumuzu silebilir misiniz?:)

Silinmesi isteğiniz mesajı gerekçesiyle beraber bildirirsiniz, uygun görülürse silinir.. :)
Karyotip

kişi bu mesajı beğendi.

Deneyim demeyin, deneyin!

Pasa Pasa Gelecek Bizim Yönetici
  • Üyelik 30.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum 🖤 Hatay
  • Ad Soyad S** P**
  • Mesajlar 14660
  • Beğeniler 3061 / 3060
  • Ticaret 356, (%100)

Furkan adlı üyeden alıntı

Ben hepsinin silinmesi için mesaj atmıştım kurallara aykırıymış.

18- WM Aracında kesinlikle üye silimi ve bu üyelerin tüm mesaj ve konu silimleri yapılmamaktadır. Sebebi ise silinen kullanıcının kullanıcı adı ile bir başka kişi kayıt olabilir ve bu kişi gibi davranarak üyeleri dolandırmaya çalışabilir. Bu yüzden bu tarz tekliflerde bulunmayınız. Eğer üyeliğinizin durdurulmasını istiyorsanız, bu üyelik ile yöneticilere özel mesaj atıp talebinizi iletiniz. Talep doğrultusunda kişinin hesabı kendi isteği doğrultusunda durdurulur.

>>> Forum Kuralları

Deneyim demeyin, deneyin!

• Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 19 / 52
  • Ticaret 0, (%0)

İyi forumlar...

Raporlamak evet bir çözüm yolu ancak; her şeyi de görevliye yıkmamak gerekir düşüncesine sahibim. Siz ilgilenmek istedikten sonra seve seve raporlarım ben zor da kaldıkça. Sadece o mesaj için değildi talebim. Zaman zaman dengesiz anlarımıza gelip, yanlış anlayabiliyoruz. Düzenleyip görüntü kirliliği yapmaktansa o an silebilme hakkına sahip olmamız sizi de yormaz sanırım.

• Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 6011
  • Beğeniler 3911 / 3918
  • Ticaret 6, (%100)

WeyseL adlı üyeden alıntı

Raporlamak evet bir çözüm yolu ancak; her şeyi de görevliye yıkmamak gerekir düşüncesine sahibim. Siz ilgilenmek istedikten sonra seve seve raporlarım ben zor da kaldıkça. Sadece o mesaj için değildi talebim. Zaman zaman dengesiz anlarımıza gelip, yanlış anlayabiliyoruz. Düzenleyip görüntü kirliliği yapmaktansa o an silebilme hakkına sahip olmamız sizi de yormaz sanırım.

Haklısınız, fakat biz modlar olarak hangi mesaj üzerinde ve neden düzenleme yaparsak yöneticilerimize rapor ediyoruz. Fakat bu yetki üyelere verilirse kim hangi mesajını sildi takip edilemez. Dolayısıyla karmaşa çok daha fazla olur.

Dediğim gibi uygun görmediğiniz mesajınızı rapor ederseniz ben veya diğer 7 mod arkadaşımdan birisi mutlaka ilgilenecektir. Çok absürt ve kurallara uymayan isteklerde bulunulmadığı sürece zaten üyelerin isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz.

• Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 19 / 52
  • Ticaret 0, (%0)

Haklısınız, fakat biz modlar olarak hangi mesaj üzerinde ve neden düzenleme yaparsak yöneticilerimize rapor ediyoruz. Fakat bu yetki üyelere verilirse kim hangi mesajını sildi takip edilemez. Dolayısıyla karmaşa çok daha fazla olur.

Dediğim gibi uygun görmediğiniz mesajınızı rapor ederseniz ben veya diğer 7 mod arkadaşımdan birisi mutlaka ilgilenecektir. Çok absürt ve kurallara uymayan isteklerde bulunulmadığı sürece zaten üyelerin isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz.

Anladım o pencereden bakınca siz de haklısınız tabi ki, ilk raporumu da göndermiş oldum bu sayede.

• Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 6011
  • Beğeniler 3911 / 3918
  • Ticaret 6, (%100)

WeyseL adlı üyeden alıntı

Anladım o pencereden bakınca siz de haklısınız tabi ki, ilk raporumu da göndermiş oldum bu sayede.

Hayırlı uğurlu olsun diyelim o zaman :)

Rapor etme saatiniz: 12:10:46
Silinme saati: 12:11:03

:)
WeyseL

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al