akcesmeli adlı üyeden alıntı

İçeriğe göre değişir. Daha çok kişilerin ilgi alanlarına göre içerikler üretmelisin. Örnek adam muhabbet kuşları ile ilgileniyor. Herhangi bir hastalığında ne yapmam gerekir. Bu konuda da hemen o hastalıkla ilgili ilaç varmı Google amcaya soruyorsun. Google amca da bu içerikle ilgili reklam var ise, aranma oranları ve daha fazla kelime için adwords kelime planlayıcı ile konu üretebilirsin. Kelime Rekabet oranı, kişisel bilgileriniz ve becerilerinizde bunu perçinler.

evet hocam dediğiniz çok doğru ben zaten şunu demek istedim yani örnek olarak bayan blogunu verdim her hangi bir site de olabilir içerikler özgün olacak düzenli her gün içerik girilecek bir sene sonra kesin kazanç sağlar mı yoksa bunlar yetiyip site için başka şeyler de yapmak şart mı

j700 adlı üyeden alıntı

her özgün makale kazanç sağlamaz mesela su aygırı besleme rehberi diye site açsan ne kadar özgün olursa olsun meraklısı az olduğu için kazanç sağlamaz

hocam örnek bayan blogunu verdim su aygırı nerden çıktı :) yani olabilecek siteler arasından herhangi biri demek istedim; teknoloji sitesi olabilir yemek tarifleri olabilir ''özgün olmak şartıyla'' vs..