THEX3T4R adlı üyeden alıntı

Şuanda Mesai saatler içerisinde değil TurkNET Müşteri hizmetleri sizi yarın arayacaklardır veya siz arayın ama Tamam ödemeyin biz hallederiz diyecekleriniz hiç zannetmiyorum. Adamlar bir sömürge kurmuş zaten :)


Öyle demeyeceklerini biliyorum lakin bu işe yasal yollara döküldüğü taktirde el mahkum ödecekler sonuçta kendi hataları.

ÖmerGünay adlı üyeden alıntı

RmX78 ben turknet kullanıyorum da önceden müşteri hizmetlerine ulaşmak kolaydı. Kullanan artınca geçen bi mail attılar. Müşteri hizmetleri tamamen robot olacak diye. Ordan gerekirse onlar arama yapacaklar çözüm olmayanları falan yazıyordu. Aradığında mesaj bırak falan varsa onları dene. Arıza kaydı falan oluştur seni aramaları için. Bunlar aklıma geldi


Evet zaten o sıkıntıdan dolayı ulaşamıyorum.Geçen internetim sorunsuz iken bile internetim arızalı diye kayıt oluşturdum sırf arasınlar diye be baktım ki kayıtta şöyle not var arıza giderilmiştir kullanmaya devam edebilirsiniz diye.Güler misin ağlarmısın.Neyse az önce güzel bir mail attım buna da geri dönüş olmazsa zaten adliyede çalışıyorum avukat ile gerekli işlemleri yapacağım yasal yollar ile hakkımı arayacağım.