-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
ÖmerGünay adlı üyeden alıntı
Herkes çakmalıktan dem vurmuş ama herkes hazır tema hazır script peşinde. İğneyi başkasına çuvaldızı kendine demiş atalar. Ha amerikayı yeniden keşfe gerek yok diyeceksiniz. O zaman adamların yaptığına da googledan çekiyor falan demiyeceksiniz.
Bence gayet güzel olmuş gün geçtikçe gelişecektir. Yandexin gelişme sebebi halkının sahip çıkmasıdır. Biz ise tam tersini yapmaktayız. Yazık.
Usta madem öyle demiyecez... Onlarda google veya yandex ile bir işbirliğimiz yok diyip inkar etmesin adam akıllı söylesin bizi salak yerine koymasın. ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
furkanscream adlı üyeden alıntı
Usta madem öyle demiyecez... Onlarda google veya yandex ile bir işbirliğimiz yok diyip inkar etmesin adam akıllı söylesin bizi salak yerine koymasın. ;)
O konuda haklısın hocam da benim kastettiğim o değildi. Microsoft Ceosu Bill Gates tanıtım yaparken mavi ekran vermişti bilirsin. Kimse salağa bak deyip kullanmayalım demedi. Veya geçen Face ID tanıtımda yaşanan bi aksaklık vardı kimse bundan dolayı kullanmayalım demedi. Kastettiğim buydu. Tanıtırken bizimkiler bi salaklık ettiler. Ama biz sahip çıkmalıyız demek istedim.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Google Reklam Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Telefonu kesilince telefonda arkadaşına tlf dinleniyor diyen millet olarak Turcell'in yapmış olduğu gibi bir proje ile kimse ilgilenmez MIT teşkilatı ile çok yakınlar fakat zamanın'da kimlere yakın olduğunu iyi biliniyor bu yüzden kimse iyi gözle bakmaz.
Neden kayıp ediyorlar : Samimiyetleri yok. Başarısızlık sebebi bu başka şey değil.
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
yaani.com takipte kalın :) Benim umudum var
HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
sermaya genelde ön planda turkcell belli bir insanlar arasında seviliyor sevilmesinden dolayı yaaniyi internetten anlamayan insalar bu adamlar bir bildiği vardır ki yapmış düşünceleriyle 1 milyon indirme yaptı mobilde site olsa allah bilir günlük kaç kişi girer para varsa iş var dır yani :D
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
şöför
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yerli arama motoru yapmak okadar zor bişey değil Google bu işe başlarken milyon dolar ile başlamadı yazılımını tasarımını kendisi üretti asıl para olan geliştirme kısmında kullandıkları kodlar yerine bu kodları robota dönüştürerek serverlere baglamalari oldu yani bir örümcek botunu yazılımcılar yapabilir örümcek dediğim şey kelime arayicisi olarak işine basliyan Google sonra en çok aranan kelimeleri üretip bu kelimeler üzerinden para kazanmaya ve reklamcilimtan para kazanmaya başlamıştır ozamanlarin ilkleri o bu şu hepsi hikaye kimse hazır sistem Google varken 2017 de beta aşamasında olan bir arama motorunu kullanmaz bir yapımcının yaptığı programı kimse kullanmiyorsa bu yapımcı para kazanamaz ve işine devam etmez örnek verecek olursak ben webmaster platformu açtım burayada görüşlerinizi almak için konu açtım altındaki yorumlar en aracı varken sizin forumunuzu ne yapalım tarzında açıklamalar geldi ee en aracıda bu işe 200 TL kim sunucu kiralama işi ile başladı.
www.gofretoyun.net & WBTurkiye.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Google, yandex, bing bunlar sadece arama motoru olarak hizmet vermiyorlar. E-posta servisi, reklam servisleri, takvim, bulut depolama vb. gibi özellikler veriyorlar.Bizler sadece arama moturu olarak hizmet sunmaya çalışıyoruz ve o da özgün değil.
Er kişiysen görevin neyse başar,
Zevke, eğlenceye hayvanda koşar. ATSIZ
dump3cz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Google varken başkasına gerek yok. Adamlar bilgi güvenliğine yüksek düzeyde önem veriyorlar YouTube daki videosunu izleyin özel izni olmayan data centera giremiyor.