-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Allah o günleri göstermesin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Sorumlusu
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Beni nasıl banlarlar, şimdi kendilerine çok hırslı bir rakip kazandırdılar diyerek yeni bir webmaster formu açarım (ironi)
Hayırlısı olsun der, WMAracı ile ilgili tüm geçmişi siler, banın kaldırılıp ceketimi almama müsade edilmesini rica eder, ceketimi alır giderim.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
ademkanidagli ne yalan söyleyeyim ben de bu tarz insanların burada olmasını seviyorum. Normalde bizim insanımız kıskanç ve hasettir. Dünyayı değiştirecek kadar önemli şeyler yapmıyoruz ama gerçekten güzel şeyler yaptığımıza inanıyoruz. Bunu destekleyen insanları görmek bizi çok mutlu ediyor. Şahsım adına böyle güzel şeylerden anlayan zevkli biri olduğunuz için size teşekkür ederim :)
Ban olayına gelince, ben Webmaster Aracı'na 16 - 17 yaşımda kayıt oldum. Eş zamanlı olarak diğer Webmaster forumlarına da kayıt oldum. Hiçbirinde bugüne kadar bir kere bile banlanmadım veya uyarı almadım. Banlanmayı başaran arkadaşları tebrik ediyorum :D
3 kişi bu mesajı beğendi.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
günümün bir kısmı *** da geçiyor. burayı öyle bilgilenmek adına kullanıyorum pek ticaret dönmüyor sebebi şu paralı üyelik mevzusu.
herkes satın alacak diye bir kural yok, başka kategoride açınca çuff şut yiyoruz.
eskisi gibi olsaydı misal 24 saate bir tane ticaret konusu normal üyelikler için bak bu çok güzel olurdu tamamen paraya odaklanmış wmaracı eskiden böyle değildi eskisi gibi hiç değil zaten ama yinede burada bulunmak hoş, kafamızı dağıtıyoruz dostluklar ediniyoruz. ticaret yerine bilgi ve arkadaşlık edinme maksatlı takıldığım webmaster forumudur burası.
1 kişi bu mesajı beğendi.
csnv5353
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Gıda Mühendisi - C Sınıfı İSG
-