lostyazilim
tr.link

Haber Sitesi İçin SEO paketi mi Tanıtım Yazısı mı?

14 Mesajlar 1.741 Okunma
lstbozum
tr.link

Miroglu Miroglu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Sendika Başkanı
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 23 / 15
  • Ticaret 11, (%100)
Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi haber sitesi için forumdaki 300-400 liralık seo paketlerlerinden mi almalıyız ? Yoksa başka haber sitelerine tanıtım yazısı mı vermeliyiz ?

(örneğin 1 aylık tanıtım yazısı aldık diyelim 1 ay sonra arkadaş o içeriği silince sıkıntı oluyor mu ?)

Ayrıca haber sitesi olan arkadaşlar da siteye hit çekmek için bazı bilgilerini paylaşırsa teşekkür ederim.
selcuksofta

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

dump3cz dump3cz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1749
  • Beğeniler 169 / 326
  • Ticaret 3, (%67)
palmara Buradan hizmet al ve backlink paketi al derim.
Miroglu

kişi bu mesajı beğendi.

Netron Netron WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Sistem Ağ Uzmanı
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 21 / 28
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba , Haber - haberler - son dakika - vb kelimelerde ilk sayfaya çıkmak oldukça zor . Eğer akılda kalıcı alan adı ve kendinize özgü bir haber politikanız varsa , sosyal medyanın gücünü kullanmanızı tavsiye ederim. Seo biraz sıkıntı olacaktır

Decanus Decanus # SEO Expert Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek SEO & Web Tasarım
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 461
  • Beğeniler 0 / 139
  • Ticaret 32, (%100)
Arkadaşlar 2017 bitiyor hala sitesine paket alan dostlar var mı? SEO nedir hala anlayamadık mı? Çok üzülüyorum. :)
GuestLion MuscleTower

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Karalardanbiri Karalardanbiri Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Borsa
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 29 / 64
  • Ticaret 1, (%100)
Sen elin **************sından gider 300-400 liraya seo alırsın ama sitene yine kuzenlerin girer :)

selcuksofta selcuksofta Bronz Üye
  • Üyelik 15.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 1274
  • Beğeniler 445 / 444
  • Ticaret 61, (%100)
hepsinden alacaksınız, bunu sıfırbir sitesiniz ve sosyal medyada fazla büyük hesaplarınız yok diye düşünerek yazıyorum, hepsi şart... seo olmadan tanıtım yazısının anlamıda olmaz, tanıtım yazısınıda da pa değeri yüksek yaşlı haber sitelerinden almalısınız 1 ay sonra silmezler genelde 6 ay tutuluyor diye biliyorum tanıtım yazıları bazı, siteler ömür boyu tutuyor, mesela ben ömür boyu silmem, sadece benim silmem için sizin sitenizi kapamış olmanız gerekiyor bunun haricinde silmem, ama tanıtım yazısı alabileceğiniz forumda bir çok arkadaşta mevcut tabi. Ben tamamen amatörce yazıyorum bilginize, ama öürendiğim news kaydın yoksahaber sitesi yalan, kısaca hepsini bırakın bence news kaydı alın, zaten news kaydı olunca diğerleri kolaylaşacak, masrafınız azalacak, iyi forumlar.

• Üyelik 28.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Sendika Başkanı
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 23 / 15
  • Ticaret 11, (%100)

dump3cz adlı üyeden alıntı

palmara Buradan hizmet al ve backlink paketi al derim.

teşekkür ederim hocam değerlendireceğim.

• Üyelik 28.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Sendika Başkanı
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 23 / 15
  • Ticaret 11, (%100)

Netron adlı üyeden alıntı

Merhaba , Haber - haberler - son dakika - vb kelimelerde ilk sayfaya çıkmak oldukça zor . Eğer akılda kalıcı alan adı ve kendinize özgü bir haber politikanız varsa , sosyal medyanın gücünü kullanmanızı tavsiye ederim. Seo biraz sıkıntı olacaktır

çok büyük sermaye ister o tür kelimeler dediğiniz gibi ama benim farklı planlarım var. Seo hakkındaki yorumunuz için teşekkür ederim.

Decanus adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar 2017 bitiyor hala sitesine paket alan dostlar var mı? SEO nedir hala anlayamadık mı? Çok üzülüyorum. :)

hocam kelime bazlı çalışıp ilk sayfaya yükselen onlarca ref li arkadaşlar var ?

Karalardanbiri adlı üyeden alıntı

Sen elin **************sından gider 300-400 liraya seo alırsın ama sitene yine kuzenlerin girer :)

:D :D hocam güvenilir kişiler var ya forumda. 100 lerce kişiye hizmet veren vs.

• Üyelik 28.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Sendika Başkanı
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 23 / 15
  • Ticaret 11, (%100)

selcuksofta adlı üyeden alıntı

hepsinden alacaksınız, bunu sıfırbir sitesiniz ve sosyal medyada fazla büyük hesaplarınız yok diye düşünerek yazıyorum, hepsi şart... seo olmadan tanıtım yazısının anlamıda olmaz, tanıtım yazısınıda da pa değeri yüksek yaşlı haber sitelerinden almalısınız 1 ay sonra silmezler genelde 6 ay tutuluyor diye biliyorum tanıtım yazıları bazı, siteler ömür boyu tutuyor, mesela ben ömür boyu silmem, sadece benim silmem için sizin sitenizi kapamış olmanız gerekiyor bunun haricinde silmem, ama tanıtım yazısı alabileceğiniz forumda bir çok arkadaşta mevcut tabi. Ben tamamen amatörce yazıyorum bilginize, ama öürendiğim news kaydın yoksahaber sitesi yalan, kısaca hepsini bırakın bence news kaydı alın, zaten news kaydı olunca diğerleri kolaylaşacak, masrafınız azalacak, iyi forumlar.

news almak da artık zorlaştı.Sadece news kaydı garantisi veren arkadaşlar 1500-2000 binden aşağı yapmıyorlar. Yeni news kaydı olan haber sitesi de 2500-3000 den aşağı değil. Ben önce news sonra seo, tanıtım yazısı düşünüyordum zaten.Ama yorumunuzu beğenim teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığınız için.
selcuksofta

kişi bu mesajı beğendi.

GuestLion GuestLion WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 852
  • Beğeniler 340 / 340
  • Ticaret 39, (%100)
Bu paketlerden alıpta gram yükselen var mı gerçekten çok merak ediyorum..

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al