Miroglu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Sendika Başkanı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi haber sitesi için forumdaki 300-400 liralık seo paketlerlerinden mi almalıyız ? Yoksa başka haber sitelerine tanıtım yazısı mı vermeliyiz ?
(örneğin 1 aylık tanıtım yazısı aldık diyelim 1 ay sonra arkadaş o içeriği silince sıkıntı oluyor mu ?)
Ayrıca haber sitesi olan arkadaşlar da siteye hit çekmek için bazı bilgilerini paylaşırsa teşekkür ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Sistem Ağ Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba , Haber - haberler - son dakika - vb kelimelerde ilk sayfaya çıkmak oldukça zor . Eğer akılda kalıcı alan adı ve kendinize özgü bir haber politikanız varsa , sosyal medyanın gücünü kullanmanızı tavsiye ederim. Seo biraz sıkıntı olacaktır
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SEO & Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Arkadaşlar 2017 bitiyor hala sitesine paket alan dostlar var mı? SEO nedir hala anlayamadık mı? Çok üzülüyorum. :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Borsa
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sen elin **************sından gider 300-400 liraya seo alırsın ama sitene yine kuzenlerin girer :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
hepsinden alacaksınız, bunu sıfırbir sitesiniz ve sosyal medyada fazla büyük hesaplarınız yok diye düşünerek yazıyorum, hepsi şart... seo olmadan tanıtım yazısının anlamıda olmaz, tanıtım yazısınıda da pa değeri yüksek yaşlı haber sitelerinden almalısınız 1 ay sonra silmezler genelde 6 ay tutuluyor diye biliyorum tanıtım yazıları bazı, siteler ömür boyu tutuyor, mesela ben ömür boyu silmem, sadece benim silmem için sizin sitenizi kapamış olmanız gerekiyor bunun haricinde silmem, ama tanıtım yazısı alabileceğiniz forumda bir çok arkadaşta mevcut tabi. Ben tamamen amatörce yazıyorum bilginize, ama öürendiğim news kaydın yoksahaber sitesi yalan, kısaca hepsini bırakın bence news kaydı alın, zaten news kaydı olunca diğerleri kolaylaşacak, masrafınız azalacak, iyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Bu paketlerden alıpta gram yükselen var mı gerçekten çok merak ediyorum..