selcuksofta adlı üyeden alıntı

hepsinden alacaksınız, bunu sıfırbir sitesiniz ve sosyal medyada fazla büyük hesaplarınız yok diye düşünerek yazıyorum, hepsi şart... seo olmadan tanıtım yazısının anlamıda olmaz, tanıtım yazısınıda da pa değeri yüksek yaşlı haber sitelerinden almalısınız 1 ay sonra silmezler genelde 6 ay tutuluyor diye biliyorum tanıtım yazıları bazı, siteler ömür boyu tutuyor, mesela ben ömür boyu silmem, sadece benim silmem için sizin sitenizi kapamış olmanız gerekiyor bunun haricinde silmem, ama tanıtım yazısı alabileceğiniz forumda bir çok arkadaşta mevcut tabi. Ben tamamen amatörce yazıyorum bilginize, ama öürendiğim news kaydın yoksahaber sitesi yalan, kısaca hepsini bırakın bence news kaydı alın, zaten news kaydı olunca diğerleri kolaylaşacak, masrafınız azalacak, iyi forumlar.

news almak da artık zorlaştı.Sadece news kaydı garantisi veren arkadaşlar 1500-2000 binden aşağı yapmıyorlar. Yeni news kaydı olan haber sitesi de 2500-3000 den aşağı değil. Ben önce news sonra seo, tanıtım yazısı düşünüyordum zaten.Ama yorumunuzu beğenim teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığınız için.