MehmetDEMIR11 adlı üyeden alıntı

Aynı olay bizim başımıza geldi. Karttan 150 TL çekilmiş, oto ödeme yok borç yok. TT üzerinden bir şekilde ödeme yapılmış olarak gözüyordu. S...S... geri aldık parayı.


Ben de aynı gün kartımı iptal ettim yeni kart istedi ve farklı şifre kullandım. Eski kartın şifresi ile aynı olan tüm şifrelerimi değiştirdim. Bu insanı rahatsız ediyor tabiki ama asıl olay şu , biri lafta en büyük bankalardan yapıkredi, biri de lafta en iyi servis sağlayıcısı Türk *******. Lafta ne yaptıkları işe ne güvenliklerine ne adamlıklarına laf dedirtirler, akşamlara kadar şunu yaptık biz böyleyiz diye reklamları döner.

Adamlar Türk *******'un altyapısını kullanarak banka hesabımdan haşırt diye çekiyor paraları. Türk ******* biz çikmidik ifindim diyor, banka ************* çekmiş aha da kol gibi ispatı diyor. Lan hadi tamam s.et *************u da sen banka olarak neden 3D securesiz işleme izin verdin diyorum ses yok.

Ve az araştırma yapın bu şekilde mağdur onbinlerce insan var. Belki hesabından para alındığını bilmeyen bile onbinlerce insan var.

Velhasılı kelam, birileri düzeni kurmuş 80 milyondan çatır çatır paraları çalıyor. Ortada suçlu yok. at kafası ************* veyaat kafası yapıkredi bilmiyor mu bunları biliyor, belki bu yazdığımı bile araştırmacılarından birileri okuyacak. Ama bu düzen devam edecek çünkü yukarılardan birileri çok güzel paralar kazanıyor.