Merhaba. Rahatsız olduğum bir konuyu dile getirmek istiyorum.
Ticaret için konu açan arkadaşlarımızın bir kısmı, ticaretle alakalı meselelerde kendi açtıkları konuya cevap dahi vermemektedir.
Bu başlıktaki gibi saygıyı falan geçtim, konu açanın yapmaya zorunlu olduğu bir şeydir.
Birileri ile bir takım sorunları, zaman zaman hepimiz yaşamaktayız. Bende yaşadım. Haklı ve tamamen haksız olduğum durumlar oldu. İletişim yolu ile ya tamamen çözüldü, ya kısmen çözüldü ya da çözülecektir.
Ancak konu açan arkadaşlar, sanki insanlara bir lütufta bulunuyormuş gibi davranamaz.
Konu açıyorsan takip edip insanlara cevap vermek, ya da konu ile ilgin kalmadıysa, konuyu düzenleyerek bunu belirtmek zorundasın.
Kusura bakmayın ama, ben bu yaklaşımları yobazca buluyorum.

Kimse kimsenin zamanını boş yere almasın. Karşıdaki insan ticaretine ilgi göstermiş ise, sende olumlu ya da olumsuz dönüş yapmak durumundasın. Böyle insanları görünce, ister istemez çok geriliyorum. Sanki babasının uşakları var, istedikleri gibi davranma lüksünü kendilerinde görüyorlar.
Normal konuya kimse bilsen de illa ki söyle demez diyemez. Ama açtığın konu ticaret ise, bir şekilde dönüş yapmalısın.

Benim şahsi fikrim budur.