-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kimya Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sizi gayet iyi anlıyorum hocam geçenlerde kendi ellerimle oturup yazdığım bi içeriğin kopyasını google da 1. sırada gördüm. Benim sitem o aramada 3. sıraya düşmüştü. (Ç)alan adamın sitesine girdim. Utanmadan yazının başına "bizim yazılarımızı çalan siteler varmış sevgili ziyaretçiler. O emek hırsızı sitelere prim vermeyin. Biz o içeriklerin kaldırılması için google a başvurduk" diye bişey yazmış. Adamdaki rahatlığa bak benim yazımla beni hırsız çıkarıyor. Üstelik yazıların yayınlanma tarihleri var. Ya sabır
Neyse sakinim
1 kişi bu mesajı beğendi.
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
kendi emeğinizle yaptığınız içerik film veya video ise üzerine site ismini çok aşırı büyük harflerle belirli aralıklarla yazın. Makale ise link verin diyeceğim fakat bu linki kaldırır hırkız olan şahıs. Eğer başka bir şeyse mesela pdf tarzı bir şey paylaşıyorsanız bunlarda hiçbir fikrim yok.
Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Kadir abi en iyisi alacan ddos vurucan sitelerine bırak TÜRK sitesi falan muhabbetlerini. TÜRK TÜRK'ÜN ekmeğini çalıyorsa veya haksızlık yapıyorsa bunda ırk farketmez. Ddos tabii ki suç ddos olmasa başka yollar vs yapılabilir amaç adamın sitesini kapalı tutmak ve googlenin gözünde kötü görünmesini sağlamak o da olmadı black seo ismi buydu sanırım hacklink yapacan sitesi kaysın. He böyle yapmak ayıpmıdır değil mübahtır. Son olarak kadir abinin şivesine takanlar olacak olursa bir laz ve doğu, istanbulda yetişmiş insanların şiveleri farklıdır kadir abi de öyle eğitim almış bunu değiştiremeyiz. Laz örnek verecek olursak hursuz der, doğuda yetişmiş biri hırkıs, istanbuldaki de hırsız bu tamamen şiveye bağlıdır yani ama tabii ki yazarken de düzeltebilirdi ama alışmış birşey buna değil konuya bakalım. Ayrıca yorumda hiçbir şekilde ayrımcılık yoktur benim gözümde herkes eşittir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
tahacım yorumun için çok teşekkür ederim katılıyorum kardeşim sana zaten sitesine aralıklı sürelerde bor saldırısı yaptırtıyorum çinli yunanlı ve ona benzer spam botları bastırıyorum ya spam olacak siteleri yada bu işi bırakacaklar yada adam gibi yapacaklar reklamımı defalarca yaptırdım o şahısa lakin artık biraz işler tehlikelileşti onun için ara verdim bakim bulursam gine sahipsiz bir sey sahiplenip yaptırtayım reklamımı veyaptıgı reklamımıda buradan görüntülü gösreyeyim :)
işte buu