-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci, Web Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Proje güzel düşünülmüş, yalnız tasarım sahibinden'i çok andırıyor tasarım farklı olabilirdi. Ayrıca logoya tıklayınca anasayfaya gitmiyor. Başarılar. :)
mrscode
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
UI Designer
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kullanmış olduğunuz yazılım teknodizayn ve benzeri firmaların sattığı seri ilan scripti. Başarmaktan kastınız satın almak ise evet başarmışsınız. Fakat orjinalindeki favicon'u bile değiştirmemişsiniz.
Geçen sene bir müşterimiz yaklaşık 100bin TL bütçe ile bu işe girmek istedi biz de yardımcı olduk. Aynı scripti satın aldık. Fakat en fazla 8-9 ay dayanabildi. Çünkü site kodlaması o kadar berbat bir haldeydi ki 2 kişi 1 haftadan fazla kodlarla uğraşıp yine de belini doğrultamamıştık. Tabi uğraştığımız her saat müşteriye yük oluyordu ki yanlış hatırlamıyorsam 1000TL civarı yazılım ücreti verdiyse 5000TL'den fazla bize yazılımı toparlamamız için verdi. Fakat ne yaparsak yapalım gerek veritabanı gerekse yazılım kendisi tam bir hayal kırıklığı idi. Sıfırdan kodlanması şart. Sonuç olarak 100-200 kişi aynı anda arama yaptığında siteye ulaşmak bir yana biz bile müdahele edemiyorduk.
Bunun dışında sahibinden, emlakjet, zingat, arabam vs. gibi siteler dışındaki sitelere insanların bakışı inanın rencide edici. Biz bile mağaza satabilmek için eşimize dostumuza söyledik gülerek "yok ablacım kalsın" dediler. Daha ötesini duymadım.
Demem o ki sadece Edirne bile olsa işiniz çok zor çok uğraşmalısınız. Hevesinizi kırdığımı düşünmeyin lütfen, dost acı söyler ve hepsi tecrübe edilmiş şeylerdir. Yolunuz açık olsun.
2253
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Topragam hayırlı olsun. Allah gönlüne gore versin. Bende kullanmak isterim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
2253
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Oldum oldum ilanda verdim :) ilerleme butonunun rengi gri çok soluk kalmis bence değiştir daha canlı bi renkle :)