lostyazilim
tr.link

Black Friday (Kara Cuma) !!!

34 Mesajlar 4.990 Okunma
lstbozum
tr.link

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

Karalardanbiri adlı üyeden alıntı

Mübarek cumamızı, müslümanların bayramı kılınan bir günü, kara cuma diye adlandırmaları ve buna indirim kılıfı uydurmaları ne kadar kötü. Allah biz cahil kullarına acısın, bizleri affetsin. İşimiz zor.

Evet cahillik zor. Allah seni affetsin. Amen.
CezaLet WebDost

kişi bu mesajı beğendi.

cagdaskorkmaz.com.tr
wmaraci
reklam

Karalardanbiri Karalardanbiri Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Borsa
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 29 / 64
  • Ticaret 1, (%100)
WebDost Backlinkcigeldi Bayro Allah sizleri de affetsin kardeşlerim. Benim Cuma gününe neden kara denildiğini araştırmamı isteyip ne yazık ki kendiniz İslamdan bir haber yan gelip yatıyorsunuz. Sizi benim yazdıklarım değil, dine karşı olan düşmanlığınız rahatsız etmiş olsa gerek çünkü yazımda kafirler hariç kimseye bir söz söylemedim kendim için de af istedim. Eğer ki sizler de benim gibi Cuma gününün kutsallığına inansaydınız ne şekilde olursa olsun Kara yaftasını yakıştıramazdınız.
JumperTech alperenyld magma017

kişi bu mesajı beğendi.

Bayro Bayro Opencart e-ticaret PRO Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek e-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** D**
  • Mesajlar 1084
  • Beğeniler 305 / 304
  • Ticaret 27, (%100)

WebDost Backlinkcigeldi Bayro Allah sizleri de affetsin kardeşlerim. Benim Cuma gününe neden kara denildiğini araştırmamı isteyip ne yazık ki kendiniz İslamdan bir haber yan gelip yatıyorsunuz. Sizi benim yazdıklarım değil, dine karşı olan düşmanlığınız rahatsız etmiş olsa gerek çünkü yazımda kafirler hariç kimseye bir söz söylemedim kendim için de af istedim. Eğer ki sizler de benim gibi Cuma gününün kutsallığına inansaydınız ne şekilde olursa olsun Kara yaftasını yakıştıramazdınız.

hayırlısı

yacrop12 yacrop12 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci gibi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 190
  • Beğeniler 79 / 26
  • Ticaret 0, (%0)
Mi band 2'de türkiye'de indirim olur mu? Bilgisi olan var mı?
yeniuser

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

CloumDigital CloumDigital Cloum.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Reklam Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 184 / 336
  • Ticaret 68, (%100)
İptal

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

"Kafirler"

Adam senini dinine inanmıyor saygıda duymuyorsa sen bir Müslüman olarak saygı duyacaksın.

Sen Kafire laf söylesen ne yazar ki. Oda sana aynı şeyi söylüyorsa, seni onun kadar aciz kılar ve ben inanıyorum ki onlar insanlara sizlerden daha çok saygılılar.

Bir Müslüman olarak kendine hakaret etme küçümseme aşağılama yetkisi sunuyorsan önce Kuranı bir oku derim.

Her görüşe saygı duy. Bir gün gelir o kafir dediğin insanı hiç görmesen de seni iyileştiren ilacı bulmuş ve hayatını kurtarmış olabilir.

Saygı duyacasın. Ozaman kendine Müslümanım diyebilirsin. Müslümanlık Gösteri aracı değil...

cagdaskorkmaz.com.tr

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

İnandığınız dini sizden daha iyi biliyorum. Kafir olarak birine hüküm vermeniz sizi kafir yapar. Tanrınin işine de karışır olmuşsunuz. Ek olarak dini kullanan ve her yere malzeme eden herkese size verdiğim tepkiyi veririm. Hani çok iyi bir müslümansiniz ya. İnandığinız kitap oku! Diye başlıyor. Açıp 2 internetten neden kara cuma demiş okusaydınız keşke, şu rezil duruma düşmeseydiniz.

Millet marsa gidiyor, elektrikli arabalarla devrim yapıyor, uzayda yaşanilabilir gezegen keşfediyor, sanal para birimlerini üretip yükseltiyor, yapay zeka ile harika robotlar yapıyor bizim konuştuğumuz tartıstığımiz anlatmaya caliştığımiz konuya bak.!

Arkadaşım kimse senin dinine düşman değil kimse senin dinini aşağılamıyor lakin kutsalların seninle tanrı arasındadır. Şimdi kalkar tanrı değil allah dersin. Özturkçeyi de bilmezsin, yozlaşmıs araplaşmış her şeye din yaftası yapıştırir olmuşsunuz. Artık uyanın bakın kimse sizi kıskanmiyor, kimse size düşman değil, haçli savasları binlerce yıl önceydi artık kin gütmeyin, artık kafanızdan kurgudan şeyler üretmeyin. Dünya yemeyip içmeyip bunların dinini nasıl çökertiriz diye düsünmüyor. Dünya gelişiyor ve ilerliyor dünya gelisip ilerledikçe de siz geri kalıyorsunuz sizinle beraber ülke de geri de kalıyor.

Bak burası webmaster forumu arkadaş ne güzel bir soru sormuş simdi bunun dinle ne alakası var? Paranoid bozukluk mu var siz de arkadaşım, her şeye din katınca dindar olunsaydı her dürüstüm diyene inanırdik. Ve son olarak sunu söyliyeyim.

Kim ağzından dini düşürmuyorsa en büyün DİNSİZ O

Kim ağzından ahlakı düsürmüyorsa en büyük AHLAKSIZ O

Kim ağzından dürüstlügü düşürmüyorsa en YALANCI odur.

Çünku kişi kendindeki eksiklikleri bu şekilde örtpas etmeye çalışır.

Ve Atam'ında dediği gibi
Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gayipten değil doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz. Bizim yolumuz demokrasi ışığımız bilimdir. Bu kafayla sittin sene bir halt olmaz bu ülkeden.

Dediğim gibi. Tekrar söylüyorum.

İnancın seninle Tanrı arasındadır. Bunu 3.kişilere yansıtma, her konuya din üzerinden bakma. Dinini yaşa ama bırak diger insanlar da istediği gibi yaşasın budist kendi tanrısına inansın. Ateist inanmasın, deist dine inanmasın herkes özgur dünya ne senden ne benden ibaret. YIK ŞU TABULARI. Geç bu basit konuları. Adamlar cumaya laf etseler ne kazanacaklar yahu biraz mantık biraz akıl biraz hoşgorü lütfen. Bakın dünya ilerliyor dönüyor biz geriye gidiyoruz. Bu kafayla olmaz.
Korkmaz

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 04.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Borsa
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 29 / 64
  • Ticaret 1, (%100)
Korkmaz kardeşim senin bu konuları konuşmak için yaşın ufak ve fazla batı hayranlığın var. Benim dinimi bana kötülemeye kalkma "kafir" inançsız demek. Kimseye kötü bir şey demedim demem. Her insan kendi aklını kullanmak zorunda kimsenin yerine ben yanmayacağım sadece konuyu görünce kendimi tutamadım. Bir hadis-i Şerif'te Peygamber efendimiz "Bir haksızlık gördüğünüzde önce elinizle, gücünüz yetmiyorsa dilinizle engel olmaya çalışın, o da olmuyorsa kalbinizle (içinizden) buğzedin , bu imanın en zayıf noktasıdır" buyuruyor. Kutsalıma Kara yaftası vurana saygı duymuyorum. Dinim, bayrağım, vatanım senin olmayabilir ama benim şerefimdir, şerefime ne sebepten olursa olsun laf söyletmem.
mimarcan WmOptimize

kişi bu mesajı beğendi.

Ygtgnn Ygtgnn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Kuyumcu
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Y** G**
  • Mesajlar 280
  • Beğeniler 129 / 120
  • Ticaret 9, (%100)
Alt tarafı bir indirim bir ihtiyacını alırken cebimizden 3 kuruş daha az para çıkacak sevineceksin sevineceğiz. Konu nerelere gelmiş.

• Üyelik 04.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Borsa
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 29 / 64
  • Ticaret 1, (%100)

Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

İnandığınız dini sizden daha iyi biliyorum. Kafir olarak birine hüküm vermeniz sizi kafir yapar. Tanrınin işine de karışır olmuşsunuz. Ek olarak dini kullanan ve her yere malzeme eden herkese size verdiğim tepkiyi veririm. Hani çok iyi bir müslümansiniz ya. İnandığinız kitap oku! Diye başlıyor. Açıp 2 internetten neden kara cuma demiş okusaydınız keşke, şu rezil duruma düşmeseydiniz.

Millet marsa gidiyor, elektrikli arabalarla devrim yapıyor, uzayda yaşanilabilir gezegen keşfediyor, sanal para birimlerini üretip yükseltiyor, yapay zeka ile harika robotlar yapıyor bizim konuştuğumuz tartıstığımiz anlatmaya caliştığımiz konuya bak.!

Arkadaşım kimse senin dinine düşman değil kimse senin dinini aşağılamıyor lakin kutsalların seninle tanrı arasındadır. Şimdi kalkar tanrı değil allah dersin. Özturkçeyi de bilmezsin, yozlaşmıs araplaşmış her şeye din yaftası yapıştırir olmuşsunuz. Artık uyanın bakın kimse sizi kıskanmiyor, kimse size düşman değil, haçli savasları binlerce yıl önceydi artık kin gütmeyin, artık kafanızdan kurgudan şeyler üretmeyin. Dünya yemeyip içmeyip bunların dinini nasıl çökertiriz diye düsünmüyor. Dünya gelişiyor ve ilerliyor dünya gelisip ilerledikçe de siz geri kalıyorsunuz sizinle beraber ülke de geri de kalıyor.

Bak burası webmaster forumu arkadaş ne güzel bir soru sormuş simdi bunun dinle ne alakası var? Paranoid bozukluk mu var siz de arkadaşım, her şeye din katınca dindar olunsaydı her dürüstüm diyene inanırdik. Ve son olarak sunu söyliyeyim.

Kim ağzından dini düşürmuyorsa en büyün DİNSİZ O

Kim ağzından ahlakı düsürmüyorsa en büyük AHLAKSIZ O

Kim ağzından dürüstlügü düşürmüyorsa en YALANCI odur.

Çünku kişi kendindeki eksiklikleri bu şekilde örtpas etmeye çalışır.

Ve Atam'ında dediği gibi
Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gayipten değil doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz. Bizim yolumuz demokrasi ışığımız bilimdir. Bu kafayla sittin sene bir halt olmaz bu ülkeden.

Dediğim gibi. Tekrar söylüyorum.

İnancın seninle Tanrı arasındadır. Bunu 3.kişilere yansıtma, her konuya din üzerinden bakma. Dinini yaşa ama bırak diger insanlar da istediği gibi yaşasın budist kendi tanrısına inansın. Ateist inanmasın, deist dine inanmasın herkes özgur dünya ne senden ne benden ibaret. YIK ŞU TABULARI. Geç bu basit konuları. Adamlar cumaya laf etseler ne kazanacaklar yahu biraz mantık biraz akıl biraz hoşgorü lütfen. Bakın dünya ilerliyor dönüyor biz geriye gidiyoruz. Bu kafayla olmaz.

Kardeş ilk önce sen kutsalına sahip çıkacaksın aksi halde daha çok marsa gidenleri, elektrikli araba yapanları, robot yapanları seyredersin. Sahip çıkmayı bilmeyen sahip olamaz. Sana bu Vatanı miras bırakan ataların marsa uzay aracı gönder diye değil şerefine, bayrağına, vatanına, ezanına sahip çık diye bıraktılar. Atatürk'ü dinsizliğine alet etmeye çalışmanı da senin terbiyene bırakıyorum. Bana aç kuran oku diyenler daha dünyaya ne için geldiklerini bilmiyorlar. Ne zaman bir dini konu açılırsa savunma olaral hemen marsa uzay aracı gönderiyor birileri bunu da cahilliğinize veriyorum. Allah gerçekten af buyursun. Bu arada benim dinimi benden iyi bilen kardeş "kafir" inançsız demek.
Sky4Life

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al