Evet cahillik zor. Allah seni affetsin. Amen.
Black Friday (Kara Cuma) !!! |
34 Mesajlar | 4.990 Okunma |
Karalardanbiri adlı üyeden alıntı
WebDost Backlinkcigeldi Bayro Allah sizleri de affetsin kardeşlerim. Benim Cuma gününe neden kara denildiğini araştırmamı isteyip ne yazık ki kendiniz İslamdan bir haber yan gelip yatıyorsunuz. Sizi benim yazdıklarım değil, dine karşı olan düşmanlığınız rahatsız etmiş olsa gerek çünkü yazımda kafirler hariç kimseye bir söz söylemedim kendim için de af istedim. Eğer ki sizler de benim gibi Cuma gününün kutsallığına inansaydınız ne şekilde olursa olsun Kara yaftasını yakıştıramazdınız.Karalardanbiri adlı üyeden alıntı
WebDost Backlinkcigeldi Bayro Allah sizleri de affetsin kardeşlerim. Benim Cuma gününe neden kara denildiğini araştırmamı isteyip ne yazık ki kendiniz İslamdan bir haber yan gelip yatıyorsunuz. Sizi benim yazdıklarım değil, dine karşı olan düşmanlığınız rahatsız etmiş olsa gerek çünkü yazımda kafirler hariç kimseye bir söz söylemedim kendim için de af istedim. Eğer ki sizler de benim gibi Cuma gününün kutsallığına inansaydınız ne şekilde olursa olsun Kara yaftasını yakıştıramazdınız.Karalardanbiri adlı üyeden alıntı
WebDost Backlinkcigeldi Bayro Allah sizleri de affetsin kardeşlerim. Benim Cuma gününe neden kara denildiğini araştırmamı isteyip ne yazık ki kendiniz İslamdan bir haber yan gelip yatıyorsunuz. Sizi benim yazdıklarım değil, dine karşı olan düşmanlığınız rahatsız etmiş olsa gerek çünkü yazımda kafirler hariç kimseye bir söz söylemedim kendim için de af istedim. Eğer ki sizler de benim gibi Cuma gününün kutsallığına inansaydınız ne şekilde olursa olsun Kara yaftasını yakıştıramazdınız.Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı
İnandığınız dini sizden daha iyi biliyorum. Kafir olarak birine hüküm vermeniz sizi kafir yapar. Tanrınin işine de karışır olmuşsunuz. Ek olarak dini kullanan ve her yere malzeme eden herkese size verdiğim tepkiyi veririm. Hani çok iyi bir müslümansiniz ya. İnandığinız kitap oku! Diye başlıyor. Açıp 2 internetten neden kara cuma demiş okusaydınız keşke, şu rezil duruma düşmeseydiniz.