-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Arkadaşlar uzun zamandır kodlama ögrenmeye başlamak istiyordum. Yazın biraz uğrastım ama sonra okul açılınca ara verdim. Şimdi udemy nin indirimlerini görünce almayı düşünüyorum. Keşke hepsini alabilsem ama şuan yeteri kadar miktarda param olmadığı için 1 veya 2 tane kursu alacağım.
hmtl ve css az düzeyde biliyorum işte yazın onlardan başlamıştım. Tam olarak yapmak istediğim bir şey yok ama özellikle android veya ios u almak istiyorum ikisinden birini kesinlikle almak istiyorum. Büyük ihtimalle ios u tercih ederim gibime geliyor.
Fakat bu ios androis olayı kendi isteğimden dolayı alacağım bir de gelir elde etmemi sağlayacak bir şey öğrenmek istiyorum.
Bu gelir elde etmemi sağlayacak olan diller hangisi. Hangi dili sizce öğrenmek için kursunu almam daha mantıklı olur. Freelance için hangisnin iş alanı daha fazla oluyor?
java,aspnet, python vsvs. Önerileriniziyaparsanız sevinirim. Bu arada ios veya android ikiliisinden biri hakkında da tercih bildirebilirsiniz. Keşke hepsini alabilsem ama hem hepsine hakim olacak kadar vaktim yok alsasm bile izleyip devamını getiremem ama 2 adet hem alabilecek param var hem de kendimi geliştiredebilirim.
Bekliyorum yorumlarınızı
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Udemyde güzel dersler var su an indirimde hocam java kotlin vs.. uygulama gelistirmek istiyorsaniz hele java cok onemli.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Python ile başlayıp java ile devam et daha sonra android için kotlin öğren
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Hocam kısa vadede öğrenip gelir elde etmek istiyorum. Üniversite Öğrenimim devam ettiği için büyük vakitler ayıramıyorum. İş olarak ta tam zamanlı veya parti time iş benim için imkansız şuan bölümünden dolayı.
Ben öğrenip ufaktan 3-5 bişey kazanıp şuan kendimi döndürmek istiyorum.
Tam olarak benim istediğim hızlı bir şekilde öğrenebileceğim ve wmaracı-*** gibi sitelerde iş alanı yüksek olan alanlar istiyorum. Ne öğrenmesi ne çalışırken yapılan işlerin uzun olmasını istiyorum. Elde edeceğim gelirde buna göre az olsun istiyorum.
Yani haftalık bana ortalama 100-150 TL yeter artar bile dönüş olarak. Buna uygun freelance iş olanağı fazla olan dil öneriniz bana hangisi olacaktır. Aslında dillerin tam olarak hangisi hangi işe yarar hakim bile değilim sadece yüzeysel biliyorum işte HTML site css site görüntüsü falan olarak.
İos kodlamayı tamamen kendi keyfim için ögreneceğim. Ama diğer dil tamamen bana getirisi olması için istediğinden kısa vadede gelir getiren bir dil istiyorum.
Tavsiyelerinizi gerçekten merak ediyorum rahatsız ediyorsam kusura bakmayın lütfen
Mrtcnn