lostyazilim
tr.link

Edirnenin yeni ilan sitesi - edirneilan.com (Yorumlarınız)

103 Mesajlar 14.223 Okunma
lstbozum
tr.link

asinan asinan ... Kullanıcı
  • Üyelik 15.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 153
  • Beğeniler 14 / 51
  • Ticaret 0, (%0)
Theonur arkadaş sağlam girmiş ama herhangi bir yerde karşılaşacağın pohpohlamalardan daha da yararlı bir cevap olmuş. Bu da bir görüş ve göz önünde bulundurulması gerekiyor. Öte yandan evet benim gözümde şöyle proje, böyle proje oldu nasıl arkadaşlar diyenlerin projeleri %95 oranında 1 yılı bulmadan çöp olacaklar. Yani maksat para ise bu şekilde. Tabi zevkine site açarsın ona sözüm yok.

Bana göre açtığınız siteye ben ilan vermem. Dediğiniz gibi kullanıcılar dev balinalardan kaçıp size gelmiş olsa dahi böyle bir tasarım yüzünden kısa süre sonra aynı şehirdeki başka bir rakibe gidebilirler. Tasarımınız bana 10 yıl öncesinden kalmış bir site imajı veriyor. Belki benim standartlarım böyle olabilir ama bu benim görüşüm.

Ben böyle çok script bilmem. Ama edirne için açılan sitenin detaylı arama formunda diğer 80 ilin ne işi var?

Üst menü olmamış, footer olmamış.

Özellikle mobil olarak görüntülendiğinde yazılar olması gerekenden küçük kullanıcılar dokunurken kesin sorun yaşayacaklar.

Mobilde üstte olan sliderın bir işlevi yok. Bir işe yaramıyor. Bunun mobilden bu hali ile kalkması lazım.

Mobil mobil mobil... Bu siteyi bizim gibi insanlardan ziyade esnaf kullanacak. Gözlük takıp ekrana bakan insanlar kullanacak daha çok. Yazıyı rahat görmeleri lazım.

Mobilde bütün yazılar nerdeyse eşit büyüklükte ve çok yakınlar(ve mobil için fazla küçükler). Sitenin ne üzerine olduğunun bir önemi yok. Her site için bu geçerli.

Yani ben bu listeyi daha da uzatırım. Detaya girersek gerçekten liste uzar gider. Eğer bir "SEO"cu arkadaşa iş verece olursanız ve bu seocu arkadaş sitenizi inceleyip size backlink paketi satmaya kalkarsa oradan kaçarak uzaklaşın. İstediğiniz kadar seo yapın bugünün şartlarında kullanıcı deneyiminden çakılacaksınız. Gerçek bir seocu size önce tasarımınızın değişmesi lazım, çünkü yapacağımız seodan verim alamayız der.

Bakın bu söylediklerim eminim bu işleri bilen insanların şıp diye anlayacağı şeyler. Ben öyle bu işlerde çok iyi biri değilim.

Not: sitenizde giriş yap/ kayıt ol dedikten sonra logoya tıklayınca anasayfaya gitmiyor.

wmaraci
reklam

Sarkolata45 Sarkolata45 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 34 / 13
  • Ticaret 2, (%100)
Neyse birsey demiyorum.

mrscode mrscode Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / K
  • Meslek UI Designer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 37 / 34
  • Ticaret 0, (%0)
Sarkolata45 Ben kimseye çamur atmıyorum burası forum ve bende fikrimi söylüyorum. Mesleğim ile alakalı istediğimi yazarım siz de okursunuz. Okumak istemezseniz de görmezden gelirsiniz ben arkadaşa yazdım.

Ayrıca proje yapmak sizin düşündüğünüz gibi hazır script alıp bir de domain almakla olmaz öncelikle bunu bir anlayın. Sizinki proje değilki benden proje görmek istiyorsunuz? Ben bir proje ofisinde arayüz uzmanıyım. Bir tane site açıp logo koymak ise proje, biz çok yanlış işler ile uğraşıyormuşuz bunca zamandır. Önce Google'da web yazılımları için projeleri nasıl hazırlanır nasıl yapılır bir araştırın. Sonra bu konuyu tartışalım. Yok illaki bir proje görmek istiyorum diyorsanız yaklaşık bir iki ay içerisinde yayına alacağımız turizt .com projemizi özellikle sizi etiketleyerek paylaşmaktan gurur duyacağım merak etmeyin. Çünkü siz kendinizi kapatmışsınız ve anlamak istemiyorsunuz.

Bu konunuz, arkadaşlar ben hazır bir script aldım, öyle reklamları da koyacağım işte belki bir iki kazandırır şeklinde olsaydı emin olun ona göre cevaplar alırdınız. Gelmişsiniz yok projeye kafa yordum falan. Mobil uygulamalara vs. değinmiyorum bile. Yapmayın lütfen sonra felaket tellalı diyorsunuz.

• Üyelik 16.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 34 / 13
  • Ticaret 2, (%100)

mrscode adlı üyeden alıntı

Sarkolata45 Ben kimseye çamur atmıyorum burası forum ve bende fikrimi söylüyorum. Mesleğim ile alakalı istediğimi yazarım siz de okursunuz. Okumak istemezseniz de görmezden gelirsiniz ben arkadaşa yazdım.

Ayrıca proje yapmak sizin düşündüğünüz gibi hazır script alıp bir de domain almakla olmaz öncelikle bunu bir anlayın. Sizinki proje değilki benden proje görmek istiyorsunuz? Ben bir proje ofisinde arayüz uzmanıyım. Bir tane site açıp logo koymak ise proje, biz çok yanlış işler ile uğraşıyormuşuz bunca zamandır. Önce Google'da web yazılımları için projeleri nasıl hazırlanır nasıl yapılır bir araştırın. Sonra bu konuyu tartışalım. Yok illaki bir proje görmek istiyorum diyorsanız yaklaşık bir iki ay içerisinde yayına alacağımız turizt .com projemizi özellikle sizi etiketleyerek paylaşmaktan gurur duyacağım merak etmeyin. Çünkü siz kendinizi kapatmışsınız ve anlamak istemiyorsunuz.

Bu konunuz, arkadaşlar ben hazır bir script aldım, öyle reklamları da koyacağım işte belki bir iki kazandırır şeklinde olsaydı emin olun ona göre cevaplar alırdınız. Gelmişsiniz yok projeye kafa yordum falan. Mobil uygulamalara vs. değinmiyorum bile. Yapmayın lütfen sonra felaket tellalı diyorsunuz.

O zaman bende size şöyle bi yorum yapayım kaç tane tutmuş turizm sitesi var hemde kendini katlayarak büyümüş niye gelip sizin sitenize girecekler?

wmaraci
wmaraci

the the Mekatronik.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 892
  • Beğeniler 282 / 269
  • Ticaret 0, (%0)
Sarkolata45 hocam yayınlanmamış site için yorum yapıyorsunuz. mrscode hocamız belkide bilinenleraden daha değişik plan ortaya koyacak. ama edirneilan.com'un bilinenlerden değişik olduğunu sanmıyorum maalesef

Mekatronik.net - Haber.red - Begeni.net - sms onay

• Üyelik 16.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 34 / 13
  • Ticaret 2, (%100)

the adlı üyeden alıntı

Sarkolata45 hocam yayınlanmamış site için yorum yapıyorsunuz. mrscode hocamız belkide bilinenleraden daha değişik plan ortaya koyacak. ama edirneilan.com'un bilinenlerden değişik olduğunu sanmıyorum maalesef

Bekleyip göreceğiz..

mrscode mrscode Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / K
  • Meslek UI Designer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 37 / 34
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle sitenin Türkiye'de benzeri yok. Bilet satış sitesi değil yani, ya da otel fiyatları arama gibi bir portal değil. İçeriğini yakında öğreneceksiniz zaten. Ayrıca 2 senedir en ince ayrıntısına kadar özenle kendi ellerimizden çıkmış proje. Mobil uygulamasından, responsive görünümüne, kullanıcı dostu arayüzden, kodlamalarına kadar bize ait özgün bir yazılım. Reklam çalışmaları, hedef kitlelerimiz, yatırımcımız, özenle çalışıyoruz kısacası. Dediğim gibi benzeri olmayan bir sistem yapıyoruz tutar tutmaz, olur olmaz o bilinmez. Ama en azından karşımızda markalaşmış rakipler yok. Ne yaptığımızı biliyor ve onlarca kez analiz ediyoruz.

Kısacası proje geliştiriyoruz. Anlatmak istediğim bu.
the

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 34 / 13
  • Ticaret 2, (%100)

mrscode adlı üyeden alıntı

Öncelikle sitenin Türkiye'de benzeri yok. Bilet satış sitesi değil yani, ya da otel fiyatları arama gibi bir portal değil. İçeriğini yakında öğreneceksiniz zaten. Ayrıca 2 senedir en ince ayrıntısına kadar özenle kendi ellerimizden çıkmış proje. Mobil uygulamasından, responsive görünümüne, kullanıcı dostu arayüzden, kodlamalarına kadar bize ait özgün bir yazılım. Reklam çalışmaları, hedef kitlelerimiz, yatırımcımız, özenle çalışıyoruz kısacası. Dediğim gibi benzeri olmayan bir sistem yapıyoruz tutar tutmaz, olur olmaz o bilinmez. Ama en azından karşımızda markalaşmış rakipler yok. Ne yaptığımızı biliyor ve onlarca kez analiz ediyoruz.

Kısacası proje geliştiriyoruz. Anlatmak istediğim bu.

Ve eminimki bir yurtdışı manipülasyonudur :)

the the Mekatronik.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 892
  • Beğeniler 282 / 269
  • Ticaret 0, (%0)
Sarkolata45 en azından yurt içi değil hocam

Mekatronik.net - Haber.red - Begeni.net - sms onay

Theonur Theonur Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Muhasebe - Finans
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 63
  • Beğeniler 0 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
Trivago
Jollytur
EtsTur
Gezinomi
TatilBudur
Otelz
TatilVitrini
TatilSepeti

Bunların Ortak Özellikleri Ne Biliyormusun ?

Gelecek Seneki Hatta 2 Seneki Tatil Rezervasyon Planlamalarını Zamanında Uygun Fiyatlardan Vermek Ve Hepside Başarılı Hepside Tahmin Edemeyeceğin Paralar Kazananlar Bunlar Açılmadan Önce Adamlar Ekibini Topluyor Rakipleri Analiz Ediyor Gerekirse Çağrı Merkezini Arayarak Müşteri İlişkilerini Test Ediyor Gerekirse Rezervasyon Yapıyor Sistemlerini Tanıyor Seo Analizlerini Hedef Kitle Analizlerini Kullanıcıların Beklentilerini Ölçüyor Ve Adam Emin Olduğunda İşe Girişiyor Bunlar Senin Gibi 1 Günde Kurularak Yapılmıyor Gerekirse 1 Sene 2 Sene Ondan Sonra İşi Kalıba Döküyor...

Ve Hepside Rezervasyon, Etkinlikler Bir Sürü Alternatif Sunuyor Sadece Rezervasyonlada Kalmıyor...

Kısaca mrscode adlı Arkadaşın Projesini Tam Görmeden Bişey Diyemem Ama Arkadaş İşini Bilen Birisi Olduğu Kesin Ve Domainde Markalaşak Bir Domain Olduğu İçin Tutar Diyorum Ki Dediklerinide Şimdi Okudum Eğer Dediği Gibiyse Tutmaması İçin Hiç Bir Sebep Yok Bence...
the mrscode

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al