Kiroglumarket adlı üyeden alıntı

yilmaz70

hypnoyzes

madem bu kadar geliştirmeyeme meraklı arkadaş ozaman kendisi bir yazılım geliştirsinde bizde türkiye olarak gurur duyalım ve onun yazılımını kullanalım. Ben bir opencart geliştirici olarak bu açıklama ancak acemi ve yazılımdan anlamayan bir insanın açıklaması olarak kabul edilebilir görüyorum . Belirttiğiniz bütün sistemler bazı farklılıklar gösterilsede temeli php + mysql den ibarettir. Bunları bilmeden hangi yazılım sistemi olursa olsun bocalarsınız.

Yazılımdan anlamayan acemi ? Afedersiniz ama sanırım opencart sizin kutsalınız filan oluyor! Opencart içlerinden en kötüsü bana kalırsa hemende s*dik yarışına bağlamışsın tebrik ederim bir opencart yorumu üzerinden bu kendini bilmez yorum.

Laravel, Symfony, Wordpress, hepsinde geliştirmişliğim var vuejs, nodejs javascript etkin olarak kullanıyorumda. Biraz yavaş gel.

ben anlamıyorum varsay soruyorum. Türkiye genelinde yaygın ama bu sistemle çok alay eden hatta sırf kullananlara dahi neler söyleyen insanlar var. :) Sırf tartışmak için yazıyorsunuz. Bu tartışmayı daha fazla sürdürme niyetim yok. Sıkıtnıları ortada. Her ağzı olan konuşuyor ne yazıkki. İnsanı herşeyden soğutursunuz. Neyin tribini yaşıyorsanız artık. İnsan gibi iletişim kurmayı beceremeyip agrefis karşı tavır alan biriyle ne konuşulabilir ?
"Opencart kullanmayanlar amatör ? " diyorsun açıkça :D

Hayatında magento, prestashop woocommerce filan kullanmışlığında yoktur senin. Opencart kurup opencart geliştiricisi de olunmuyor söyleyeyim. Bizde niye böyle insanlar var arkadaş anlam veremiyorum. Yabancı gruba gitsem bu gibi tripler atacak kimse çıkmaz. Adamın kuyruğuna basmışız gibi kendini kanıtlamaya çalışır tavırlar. Bunlara hiç gerek yok.

Cms'leri savaştıralım dedim, bana saldırın savaşalım demedim.

Bak bakalım gözünle görebiliyor musun? Sen kullanıyorsun diye bir cms en iyisi olamaz. %3 dilimlik bir kullanıma sahip

Böyle çıkıntılar yüzünden şimdi konuda baltalanmış olacak ne yazıkki :(