Daha önce de yazdım. Ekip arkadaşı arıyorum. Birisi mesaj attı. Anlaştık, çalışmaya başladık. Sonra iletişimi kopardı ve sağolsun 1 haftadır mesajlarıma cevap vermiyor.
Ya arkadaş madem sonradan mırın kırın edeceksin, vazgeçeceksin, hevesin kaçacak. Neden tamam diyorsun insanın hevesini kırıyorsun dimi?
Neyse;
Arkadaşlar niş alanında kendime güveniyorum. İngilizce'de kendime güveniyorum. SEO'da kendime güveniyorum. Tek sorunum var o da arkadaş olmadan bu işleri yapamamam.
Bana yardım edecek, benimle bir site kurup ilgilenecek adam akıllı bir arkadaş arıyorum. Bu arkadaştan istediklerim. Eğer bu arkadaşın sen olduğunu düşünüyorsan, arkadaşım
1) Bir site açacağız, ona gözümüz gibi bakacağız.
2) Önümüze bir hedef koyacağız ve bu hedefe ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız.
3) Aramızdaki iletişimi koparmayacağız. Telefonlarımıza mesajlarımıza cevap vereceğiz.
4) Birbirimizi kandıracak, birbirimizi atlatacak işlere girişmeyeceğiz.
5) Düzenli olarak araştırma yapacağız.
6) Sitemize günlük olarak içerik gireceğiz. Merak etme sen Türkçe yazacaksın ben İngilizce'ye çevireceğim. Bu şekilde halledeceğiz bu durumu. Eğer içerik yazmaktan sıkılıyorsan ve istemiyorsan hiç mesaj atma.
7) Yok dedem öldü, yok annem hasta gibi bahanelerle birbirimize yalan söylemeyeceğiz. Konu neyse adam gibi söyleyeceğiz.
8) Ben İstanbul'dayım, istersek beraber görüşebileceğiz.
9) Her şeyden önemlisi arkadaş, dost, kardeş gibi olacağız.
10) Kazanç beklemeyeceksin direkt olarak. Dediğim gibi yeni bir site açacağız. Eğer kazanç bekliyorsan hiç mesaj atma.
11) Siteye gerektiğinde düzenli olarak çalışma yaptırmamız gerekecek. Bu yüzden para harcamayacaksan da mesaj atma.
Ben bunları istiyorum. Eğer çalışmak isteyen varsa bana pm atsın. Bakın gerçekten çalışmak isteyen arkadaşlardan mesaj bekliyorum. Bir heves uğruna benim zamanımı kimse almasın. Bana tamam ben bu işi istiyorum gel arkadaş olalım beraber siteyi yürütelim diyecek arkadaş sonuna kadar götürmesini bilecek. Eğer sonuna kadar götüremeyecek, götürmeyecek varsa hiç mesaj atmasın.
Benimle ekip olacak adam gerçekten çok çalışacak yine uyarıyım. Ona göre...
Son olarak ben nerdeyse 21 yaşındayım. Benim yaşıma yakın arkadaşlarla daha sağlıklı iletişim kuracağımı düşünüyorum. Mesajlarınızı bekliyorum.