-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kimya Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar uzun zamandır firma rehberi sitesi açmayı düşünüyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar fikir verebilirler mi? Neyi nasıl yapacam pek bi fikrim yok.
Ayrıca şu anda piyasayı tekelinde tutan büyük bir firma var. O varken bu işe girmek aptallık mı olur sizce?
Yorumlarınız için teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafik
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Öncelikle vakit ayıramayacaksan ya da çabuk sıkılan biriysen hiç başlama.
Ben açtım, 20 kadar firmayı dolaşarak ekledim. İnsanlar genellikle iyi karşıladı, sonuçta ücretsiz ekliyordum. Daha sonra işle birlikte yürütemedim haftasonu illaki bir işim çıkıyordu. 2. aya girecek ama olduğu gibi duruyor. Yeni insanlar tanıdım. Gelip geçerken selamlaşıyoruz. :D
Benim düşüncelerim bunlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafik
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Yapılabilir tabi. Başka arkadaşların da görüşlerini al derim bunlar benim fikrimdi.
Ama şundan bahsedeyim. Bir keresinde bir eczacı eczanesini taşımış adresi de firma rehber sitelerinden kopyalana kopyalana yayılmış. Kadın, nöbetçi olduğumuzda insanlar yanlış gidiyor, bulamıyorlar diye yardım istedi.
Başlayınca yaparsın, yeni bir şeyler geliştirirsin, yolda öğrenirsin ama ilgileneceksen aç hevesse başlama derim. :)
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
abi googleye istanbul tesisatçı yazınca 10larca firma çıkıypr.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
fethiyerehber.net olarak hizmet sağlıyorum. Sağladığım her hizmette onların istedikleri kelimelerde onları yukarı taşıyorum. örn: single holiday fethiye gibi. Her firmadan 150₺ yıllık para alıyorum. 6 Ay önce açtığım firma rehberi sistemi şuanda oradan taşındığım için durmuş durumda. Fakat bu kış için otellere çalışma yapmaya tekrar gideceğim. Aslına bakarsanız kazançlarımın %99'u ilk etapta reklama gitti diyebilirim. Çok emek isteyen bir şey her gün farklı farklı insanlarla tanışıyorsunuz ve yaptıklarınızı ne yapacağınızı anlatıyorsunuz. İnsanlarla bir yandanda samimiyet kurmuş oluyorsunuz. Rehber dediğiniz zaman ************** olarak ifadeler alıyorsunuz. Size bir firma için yapılan çalışmayı söyleyim;
- İç, Dış mekan çekimleri
- 1 Saat ne istedikleri hakkında bilgi edinme
- Yer hakkında makale hazırlama ve yazma
- Yer bilgilerini toplama ve siteye girme.
vb. şeyler
Eğer bir firma rehberi açmak istiyorsanız küçük düşünün. İlk olarak yaşadığınız semtten başlayın. Tanıdık - eş, dost gibi kişilerden yararlanarak bir alt yapı oluşturun. Şuanda rehber sitem ile 4-5 gün önce adsense aldım :) Umarım başarılı olursun hastayım tam olarak ne yazdığımıda bilmiyorum bir yanlışım olduysa kusura bakmayın iyi forumlar :)