Yılmaz70 bak arkadaşım şahsımı hedef alıp durmamanı rica ederim. Zaten hiçbir yorumda senden veya sana yönelik bir şey kastetmedim. Konu diğer arkadaşla aramızdaydı. Onun cevabı üzerine üstüne ek tek söz yazmış değilim.
Egomdan bahsediyorsun ama burada yanlışlık var. Ben bilgilimi söylüyorum. Sıfır bilgili biri olarak gelip sormuyorum. Beni sorduğum için opencart'ı eleştiremez görmek istiyorsan bu bir sorun.
Kaldı ki opencart'a toz kondurmayacak kadar sahiplenmişsiniz. Başkaları başkalarını kullanıyorsa buna saygı duymanız gerek. Sİzin yaşadıklarınıza bakılırsa bu işi **************lığa döken kişiler de olduğu anlamına geliyor. Arkadaş şahsımı hedef aldığı için ona özel izah ettim aynı şeyi sen yapıyorsun ? Burada egolu olduğum kanısına varacak hiç bir şey yok. Sadece cevaben bildiğim çatıları söyledim. Bu kadar. Benim elime fikirlerinizi görmek dışında bir şey geçmeyecek. En az sizin kadar ben de rahatsız oluyorum. İşim mi kalmadı gelip buradaki insanları rahatsız etmek isteyeyim siz çok fazla abartıyorsunuz.
Opencart'ı yerden yere vurabilirim görüldüğü üzere sizi incitiyor.
Ama bu bir gerçek. Sizin işinize yarayabilir olması onun görülen sorunlarını düzeltmiyor. Umarum samimiyetimi ve art niyetli olmadığımı anlatabilmişimdir.
Son olarak beni anlamsız bir tartışmanın içine çekme gayretin ne velev ki yapmıyor olsaydım neyi değiştirecekti sen daha kendi yapamıyorsun opencart'a dil uzatıyorsun muamelesi mi görecektim ?
Yapmayacağımı nedeniyle birlikte söylememe rağmen niye kişisel algılıyorsun veya anılıyorsun bunu gerektirecek ne var içinde kaldıysa yaz ama diğer arkadaşlar bu tartışmaların bulunmadığı yerlerde bilgi paylaşmayı tercih ederler.
Kardeşim öyleyse opencart eleştirilemez, eleştirene hücum ediyoruz başlıklı bir pankart asın insanlar bu yanlışa düşmesin. Son sözüm.