lostyazilim
tr.link

Firma Rehberi sitesi hakkında

9 Mesajlar 988 Okunma
acebozum
tr.link

Bulabilencom Bulabilencom WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kimya Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 197 / 92
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar uzun zamandır firma rehberi sitesi açmayı düşünüyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar fikir verebilirler mi? Neyi nasıl yapacam pek bi fikrim yok.

Ayrıca şu anda piyasayı tekelinde tutan büyük bir firma var. O varken bu işe girmek aptallık mı olur sizce?

Yorumlarınız için teşekkürler

wmaraci
reklam

• Üyelik 17.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kimya Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 197 / 92
  • Ticaret 0, (%0)
Güncel

brknt brknt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Grafik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 124
  • Beğeniler 120 / 29
  • Ticaret 25, (%100)
Öncelikle vakit ayıramayacaksan ya da çabuk sıkılan biriysen hiç başlama.

Ben açtım, 20 kadar firmayı dolaşarak ekledim. İnsanlar genellikle iyi karşıladı, sonuçta ücretsiz ekliyordum. Daha sonra işle birlikte yürütemedim haftasonu illaki bir işim çıkıyordu. 2. aya girecek ama olduğu gibi duruyor. Yeni insanlar tanıdım. Gelip geçerken selamlaşıyoruz. :D

Benim düşüncelerim bunlar.

• Üyelik 17.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kimya Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 197 / 92
  • Ticaret 0, (%0)

brknt adlı üyeden alıntı

Öncelikle vakit ayıramayacaksan ya da çabuk sıkılan biriysen hiç başlama.

Ben açtım, 20 kadar firmayı dolaşarak ekledim. İnsanlar genellikle iyi karşıladı, sonuçta ücretsiz ekliyordum. Daha sonra işle birlikte yürütemedim haftasonu illaki bir işim çıkıyordu. 2. aya girecek ama olduğu gibi duruyor. Yeni insanlar tanıdım. Gelip geçerken selamlaşıyoruz. :D

Benim düşüncelerim bunlar.

Hocam bu işi illa işyerlerini dolaşarak mı yapmak gerekiyor internetten topladığımız bilgilerle adreslerle yapılamaz mı?

wmaraci
wmaraci

brknt brknt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Grafik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 124
  • Beğeniler 120 / 29
  • Ticaret 25, (%100)
Yapılabilir tabi. Başka arkadaşların da görüşlerini al derim bunlar benim fikrimdi.

Ama şundan bahsedeyim. Bir keresinde bir eczacı eczanesini taşımış adresi de firma rehber sitelerinden kopyalana kopyalana yayılmış. Kadın, nöbetçi olduğumuzda insanlar yanlış gidiyor, bulamıyorlar diye yardım istedi.

Başlayınca yaparsın, yeni bir şeyler geliştirirsin, yolda öğrenirsin ama ilgileneceksen aç hevesse başlama derim. :)

• Üyelik 17.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kimya Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 197 / 92
  • Ticaret 0, (%0)

brknt adlı üyeden alıntı

Yapılabilir tabi. Başka arkadaşların da görüşlerini al derim bunlar benim fikrimdi.

Ama şundan bahsedeyim. Bir keresinde bir eczacı eczanesini taşımış adresi de firma rehber sitelerinden kopyalana kopyalana yayılmış. Kadın, nöbetçi olduğumuzda insanlar yanlış gidiyor, bulamıyorlar diye yardım istedi.

Başlayınca yaparsın, yeni bir şeyler geliştirirsin, yolda öğrenirsin ama ilgileneceksen aç hevesse başlama derim. :)

Çok teşekkür ederim hocam güzel fikirleriniz için. Kolay gelsin :)
brknt

kişi bu mesajı beğendi.

HeroTurk HeroTurk Ne Mutlu Türküm Diyene!!! Kimlik Onayı
  • Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cnc programcısı
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 3963
  • Beğeniler 315 / 705
  • Ticaret 47, (%100)
abi googleye istanbul tesisatçı yazınca 10larca firma çıkıypr.
Bulabilencom

kişi bu mesajı beğendi.

berkaykrx berkaykrx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek PHP Developer
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 974
  • Beğeniler 269 / 229
  • Ticaret 17, (%100)
fethiyerehber.net olarak hizmet sağlıyorum. Sağladığım her hizmette onların istedikleri kelimelerde onları yukarı taşıyorum. örn: single holiday fethiye gibi. Her firmadan 150₺ yıllık para alıyorum. 6 Ay önce açtığım firma rehberi sistemi şuanda oradan taşındığım için durmuş durumda. Fakat bu kış için otellere çalışma yapmaya tekrar gideceğim. Aslına bakarsanız kazançlarımın %99'u ilk etapta reklama gitti diyebilirim. Çok emek isteyen bir şey her gün farklı farklı insanlarla tanışıyorsunuz ve yaptıklarınızı ne yapacağınızı anlatıyorsunuz. İnsanlarla bir yandanda samimiyet kurmuş oluyorsunuz. Rehber dediğiniz zaman ************** olarak ifadeler alıyorsunuz. Size bir firma için yapılan çalışmayı söyleyim;
- İç, Dış mekan çekimleri
- 1 Saat ne istedikleri hakkında bilgi edinme
- Yer hakkında makale hazırlama ve yazma
- Yer bilgilerini toplama ve siteye girme.
vb. şeyler

Eğer bir firma rehberi açmak istiyorsanız küçük düşünün. İlk olarak yaşadığınız semtten başlayın. Tanıdık - eş, dost gibi kişilerden yararlanarak bir alt yapı oluşturun. Şuanda rehber sitem ile 4-5 gün önce adsense aldım :) Umarım başarılı olursun hastayım tam olarak ne yazdığımıda bilmiyorum bir yanlışım olduysa kusura bakmayın iyi forumlar :)

• Üyelik 17.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kimya Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 197 / 92
  • Ticaret 0, (%0)

berkaykrx adlı üyeden alıntı

fethiyerehber.net olarak hizmet sağlıyorum. Sağladığım her hizmette onların istedikleri kelimelerde onları yukarı taşıyorum. örn: single holiday fethiye gibi. Her firmadan 150₺ yıllık para alıyorum. 6 Ay önce açtığım firma rehberi sistemi şuanda oradan taşındığım için durmuş durumda. Fakat bu kış için otellere çalışma yapmaya tekrar gideceğim. Aslına bakarsanız kazançlarımın %99'u ilk etapta reklama gitti diyebilirim. Çok emek isteyen bir şey her gün farklı farklı insanlarla tanışıyorsunuz ve yaptıklarınızı ne yapacağınızı anlatıyorsunuz. İnsanlarla bir yandanda samimiyet kurmuş oluyorsunuz. Rehber dediğiniz zaman ************** olarak ifadeler alıyorsunuz. Size bir firma için yapılan çalışmayı söyleyim;
- İç, Dış mekan çekimleri
- 1 Saat ne istedikleri hakkında bilgi edinme
- Yer hakkında makale hazırlama ve yazma
- Yer bilgilerini toplama ve siteye girme.
vb. şeyler

Eğer bir firma rehberi açmak istiyorsanız küçük düşünün. İlk olarak yaşadığınız semtten başlayın. Tanıdık - eş, dost gibi kişilerden yararlanarak bir alt yapı oluşturun. Şuanda rehber sitem ile 4-5 gün önce adsense aldım :) Umarım başarılı olursun hastayım tam olarak ne yazdığımıda bilmiyorum bir yanlışım olduysa kusura bakmayın iyi forumlar :)

Pm attım hocam

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al