mrscode adlı üyeden alıntı

uguur , tuurulz ne kadar çok uuu oldu isimlerde :)
Neyse, aslında hepimiz aynı şeyi tartışıyoruz ama ugur arkadaşımız benim satıştan ya da fiyattan yakındığımı sanıyor o nedenle konu uzuyor. Benim derdim müşteri değil, firma olarak elimdeki müşterilerin sayısını kendim bile bilmiyorum ünlü sanatçılardan, ünlü alışveriş sitelerine kadar. Burada sanki derdim o adamlar bizim işimizi çalıyor haketmiyor diyormuşum gibi bir hava oluşmuş. tuurulz'un örneği üzerinden gidecek olursak mesela şu. Ajdar kendine megastar diyor, asıl sanatçılar bundan rahatsız oluyor. Ajdarın hangi mekanı ayarladığından ya da para kazanmasından değil kendine sanatçı demesinden rahatsız oluyorlar. Benimde demek istediğim ben bu iş için almadığım sertifika kalmadı hala uzmanım demeye yüzüm el vermiyorken basit işler yapanların webmaster demesi rahatsız ediyor. Olay budur yani yoksa ben niye gideyim pazarda ucuz bir şey satayım. Tamamen vizyon meselesi ben o malı gider avm'de satar iki katını kazanırım.

O düşünceler her zaman insanın içinde vardır, doğası gereği kıskançlık değilde sataşma merağı her zaman vardır. Var olacaktır maalesef. Böyle yaratıldık yapacak bir şeyimiz yok. Bastırabilir miyiz? Evet. Sonucu ne olur? Muamma. O yüzden boş verin siz de kim kendine ne diyorsa desin. Siz mutlusunuz, işleriniz yolunda. Bırakın o da webmaster olsun ne olacak. Mutluysa böyle, o da öyle kalsın.