Almam hocam. Saygisiz seviyesiz insanın ne işi var. Batsin onun verecegi para. Ek olarak verdiğiniz örnek çok sığ ve yetersiz. Yani wmaraci bir dükkan değil her kesimden kişinin katıldığı webmaster ticaret forumu. Yani reelde dukkana gelen müşteri şunu alıcam diyip kasaya kadar gelip birakip parayi cikarip vazgectim diyip arkasini dönüp gitmiyor ya da pm atip dalgagecer vari konuşmuyor, her işi biliyormuşçasına burnunu sokmuyor, soru soran insanları terslemiyor sanal ortam işte bu yüzden daha katı kurallara sahip olmalı burada bir kişiyi kolayca dolandirabilir veya mesgul edebilirsiniz, reelde yuzunu cismini biliyorsunuz en azından, burda adam buraya eglenmeye ona buna sataşip ergenlik yapmaya geliyorsa ona dur diyeceksin. Yoksa forumun ve yonetimin ileride çok başı ağrır. *** davete geçti yine berbat forum. Neden cunku moderatörlerin her biri kendi keyfinde. Lakin wmaraci ***a göre daha duzenli toplu o yuzden *** a dönmesin diye uyariyorum. İster bunu yapici bir elestiri olarak kabul ederler ister aldiriş etmeyip gecerler. Yönetim bilir.

Ek olarak ben para da pulda değilim. Lakin yapılan hareketleri veya cahilce ergence yapılan hareket ve söylemleri kaldırmak zorunda değilim, sadece bunu belirtmek istiyorum. Yani bazı müsteriler utanmasa işimizi bize öğretecek. Yahu 20 30 40tl veriyor diye her şeyinden faydalanayım moduna giriyorlar. O yüzden birinin bu tip çok bilmiş ve seviyesiz insanlara dur demesi gerek. Biliyorsunuz bizim ülkenin insanı her şeyi bilir, lakin hicbir sey yapmaz. O yüzden bu çok bilmişlere dur demek şart.