Selam arkadaşlar, ben geçte olsa açık öğretim lisesini bitirmek üzereyim yani bilemiyorum kesin değil ama eylül ayında üniversiteye gidebilirim. Ben üniversiteye gidersem babam para yollamayacak kendim idare etmem gerekicek, bende bir site kurup düzenli içerik girerek para kazanmayı düşündüm.

Makale yazamıyorum bu yüzden normal site açamıyorum, adultta çok uğraştırıyor sürekli engel ye yeniden başla falan, bende film sitesi açmayı düşündüm ve geçen hafta açtım.

Siteye günlük ortalama 5 yeni film ekliyorum ve filmin etiketlerini, meta açıklamasını ve film özetini kendim yazıyorum sadece video embed kodlarını başka sitelerden alıyorum bunun dışında özetler hep %100 özgün. Eylüle kadar 10 ay var, aynı düzenle devam edersem 10 ay sonra aylık 600 tl falan kazandıracak duruma gelirmi sizce sitem?
Aylık 400 lira veren sonradan ödemeli burs olayına kaydolucam kalanınıda internetten tamamlayıp öğrenciliğimi böyle geçirmek istiyorum ama daha önce film sitesinden para kazanmadığım veya uzun süreli yönetmediğim için yükselme ve kazanma olayını bilmiyorum maalesef, daha önce film sitesi işinden para kazanan arkadaşlar varsa tahmin yürütebilirmi?

Bu arada şuan çalıştığım için siteye az biraz yatırım yapabilirim ayrıca ücretsiz tema kullanmıyorum temafabrika film teması var.

10 günlük site 50 film var ve günlük 20 tekil geliyor şuan başlangıç için iyimidir birde?