heartles06 adlı üyeden alıntı

Hocam allah belasını versin bunların ya ***** kullanıyordum Türkneti aradım 16Mbps destekliyor alt yapınız 10 11Mbps hız alırsınız dediler özellikle indirmeleri çok zor yapiyorum farkılılık gösterir mi dedim elbette kesin dediler daha kötü oldu. 7 gündür bekliyodum adamlar gelip adslden hattı aktif etmişler apartmanda sonra aradım m.hizmetlerini elektrikçi cagırın eve çektiriceksiniz dediler yaptık bu seferde aptallar sinyali vermemiş 2 gün onunla uğraştım oda araya ***** çalışanı sokturup hallettik biz arayınca açmıyorlar onlara açtılar internet daha bugün geldi Speedtest 3mpbs :D TTnet kullanırken de 3Mbps'ydi en azından *****'Te muhattap bulabiliyoruz bu adamlar yüzümüze kapatiyorlar bazen hiç açmıyorlar. Düzelmezse zaten direk iptal ettirecem

Hocam muhattap bulmanız bir şey değiştirmiyor ki. Ben 4 senede bir online işlem şifresi alamadım. Arıyorum arıyorum beceremiyorlar. 2 sene tivibu televizyonun altında tozlandı gitti. TTnetle aynı olsun ben yine Türkneti seçerim. Hiç değilse canım sıkılırsa değiştiririm taahüt yok bir şey yok.