bitcoingayrimenkul'ü ne yapacaksınız Allah aşkına? Aramız da kaç kişi gayrimenkul işi yapıyor da üstüne birde bitcoinle yapacak üstüne birde bu domaini alıp kurumsal site açacak :)

Bitcoin ile alışveriş yapılan bir site şuan için güvenli olmaz ama güvenli olan bir alışveriş sitesinin bitcoin ile ödeme alternatifi getirmesi avantajlı olabilir.

Bu yüzdendir ki tavsiyem "bitcoin" keyword'ü olan alışveriş domainlerine boşu boşuna yönelmeyin. Alışveriş sitesi açmak istiyorsanız daha orjinal bir alan adı ile açın üstüne bitcoin ödeme sistemi getirin.

Bitcoinin Türkiyedeki şuan ki hali, umut tacirlerinin 20 liraya kesin tutacak 50000 misli iddaa kuponu satışından farklı değil. Çok güzel borsacılık oynanıyor şuan. Kısa vaade de bitcoinin al-sat sınırları dışına çıkıp özgürlüğüne kavuşacağını zannetmiyorum.

Ekstra not: Bitcoin alan adlarından iyi paralar kazanmak istiyorsanız kesinlikle "anlamlı" ve mümkünü varsa ingilizce alan adlarını kapatmanızı öneririm. bitcoindiyari.com gibi alan adları inanın ki geleceği olmayan alan adlarıdır.