Şuan için bitcoin'in artıp azalması arz-talep haricinde başka hiç bir şeye bağlı değildir bu yüzden globaldir. Lakin ülke borsaları enflasyondan tutun siyaset ve politikaya kadar hemen hemen her şeyden etkilenir. Yani altının uçması, petrolün 1 dolar olması şuan için bitcoini etkilemeyecektir.

Çok sıkı takipçisi değilim bitcoinin ama yakın zamanda dünya borsalarının da işlem yapacağını okumuştum geçenlerde. İşte bence büyük yükseliş o zaman olacaktır çünkü bilen bilmeyen bütün yatırımcı talep edecektir bitcoini :)

Bitcoin elle tutulur bir para olmasa da taşınmazlar ile kıyaslanırsa benim ülkemde amerikada olduğundan daha kıymetlidir.

Diyeceğim şudur ki şuan için bitcoin borsadan ve çok çok kısıtlı bir alanda harcanabilmesinden ibaret. Gelecekte bitcoin ile gayrimenkul alınıp satılmasının 1 numara olacağını düşünsek bile dediğim gibi bence fazlasıyla anlamsız alan adları :)

turklirasigiyim.com ne kadar saçmaysa bitcoingiyimde inanın o kadar saçmadır. Çünkü bunlar para birimidir birbirine dönüştürülebilir. Keyword peşinde koşmak için bu kadar anlamsız alan adlarına yönelmeyin.

bitcoinalsat
bitcoinrehberi
bitcoinbozdur
bitcoinkazan
bitcoinblog
bitcoinforum
bitcoindanismanlik

gibi alan adları bir nebze de olsa anlamlı olsa da yalnızca bitcoin keyword'üne bel bağlamak bence anlamsız olacaktır. Bitcoin 230 milyar dolarlık bir piyasa değerini elinde bulunduruyorken daha 2 sene önce peydah olmuş ethereum'un 45 milyar dolarlık bir piyasa değeri bulunuyor. Coinler sanal olunca bu gün bitcoin biter yarın dogecoin çıkar alan adlarınız çöp olur. Onlarada yatırım yaparız diyorsanız 1300'den fazla dijital coin bulunmakta :)

ref: https://coinmarketcap.com

Çok konuştum. Saati 7 ettik 7 :D furkan35 Hayırlı sabahlar diyim şu saatten sonra artık.