BarisSaritas adlı üyeden alıntı
MelihAtasever Hocam BTC üreten makineler var. Mining cihazları. Bunun ticaretinde güzel para var. Özellikle Bitmain AntMiner S9 . Ülkeye sokmak biraz sıkıntı. Sokanlarda en az 15.000 TL'den satıyorlar tanesini.
Yurt dışından getirebilirim diyorsan, doğru seo çalışması ile güzel paralar kazanabilirsin.
Şu an bu sektöre fazla giren yok. Bu yüzden önermek istedim. En azından kalem bile satsan, 100 tane alternatifi var. Bunun fazla alternatifi yok :)
Yok hocam şimdilik aşar daha sade birşeyler arıyorum birde öneriniz için teşekkürler.
zekaigulin adlı üyeden alıntı
Hocam vericeğim örnekler senin konun ile ne kadar alakalı bilemedim ona sen karar ver artık .
Şimdi bizim insanımız malesef tam bir bedava nırvanası yasıyor hak veriyorum da hocam
Şimdi ne satıcagınızı bilmiyorum hocam ama benim gözlemlerim şu sekilde
şuan gençlerimiz ve 40 45 yaş gurubu müşterilerin fikri sudur .
1-bedava olsun
2-benim olsun
3-garantili olsun
4-çok beklemiyim hemen elimde olsun
şimdi bu baslıkları iki yoldan inceleyelim ( local ve e-ticaret )
1- müşterilerimiz iş yaptıracagı zaman netten bakar fiyatına dükkana gelince de aynısını ister .
müşteri bir ürün alıcagı zaman en ucuzu arıtıyor ve günümüzde toptancılarda direk satış yaptıgı için piyasayı oldurduler saolsunlar .
2- ugrasmadan istediği fiyata hem nette hemde localde aynı fiyata alarak isini görmek istiyor .
3-garanti istiyor taki o ürünle işi bitesiye kadar da olsa .
4- acıl ürün gerekir sana gelmeden once nete bakar hatta aklında ki pazarlık metnini bile hazırlar ondan sonra ya usta bak nette 5 tl der sende niye 10 der .
kısacası : çinden ürünlerini getirmiyorsan - tedarikci ile pazarlık yapıcak konumun yok ise - sadece gecimini e-ticaret ile yapıcam diyorsan cok cok fazla emek harcaman gerek.
bizim insanımız suan boyle gencler tam tüketim durumunda . Farkettiniz mi bilmiyorum da 2 3 cıktı gencler hemen oyun kasaları toplamaya basladı nette ilanlar bile vardı gamer / youtuber kasası diye bu sezonunda konusu bu yanı .
Haklısın hocam bu kadar derine indim bazı yerleri eksik düşünmüşüm kesinlikle haklısın. Önerilerini dikkate alıcam çok güzel yazmışsınız önerileriniz için gerçekten teşekkür ederim :)