-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ama bu sizin hiç sıralamaya giremeyeceğiniz anlamına gelmez ki. Benim bir lafım vardır;
"Tüm arama motorları sana aşık olacağına, bir ziyaretçin mutlu ayrılsın."
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben hobi olarak yapıyorum yakın çevreme ve cidden 2 site olunca uğraşamıyorum 1 aylık genel olarak yaptıklarım.
1.Siteyi ilk önce bir kontrol ediyorum Site içi Seo'su nasıl ? Bunun akabinde bulduğum hataları düzeltmeye çalışıyorum ana sayfayı genellikle müşteri gözüyle bakıp ona göre ayar veriyorum.(5 günlük bir süreç tabi her şeyi bilemiyoruz malesef)Site hız ayarları gibi etkenlerde var tabi
2.Sitenin anahtar kelimelerdeki sıralamasını öğrenip bunları not alıyorum
3.Bu adımda genellikle sitenin da ve pa değerlerini öğreniyorum bu bana bu sitenin yükselip yükselmiyeceği konusunda fikir veriyor tabi tam etken değil bu
4.Sitenin aldığı tüm linkleri inceliyorum ve bunların da ve pa değerlerine bakıyorum ve kaliteli değilse bunları kaldırıyorum
5.Bu aşamada rakip siteleri araştırmaya başlıyorum nerden link almışlar ? Ne yapmışlar ?Bu linkleri bende alabilir miyim ? Tarzında sorularım oluyor alabildiğim linkleri alıyorum.
6.Bu araştırma neticesinde site sahibine kardeşim bak makale ile deseklemeliyiz(gerçekten ihtiyacı varsa abi) bu makale başlıklarını ben belirleyip bunların kaçıncı sayfaya oturduklarını kontrol ediyorum
7.Bundan sonrası backlink değerli sitelerden link alıyorum örnek olarak da ve pa değerini baz alıyorum alexa değerlerine bakıyorum vb
8.Backlinklerimle ilgili plan oluşturuyorum hangi kelimeye ne kadar bir günde kaçtane atıcam gibi
9.Emin olun bu işlemleri yaptıktan sonra sitenizde yükselme sağlıyorsunuz ve bence bir siteniz var ise zamanınız da varsa tabi kendi işinizi kendiniz yapın.
1 kişi bu mesajı beğendi.