Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Hocam ben evde barfiks sinav mekik ve trainer bisikleti ile çalışıyorum inanın omuzlar aldi başını gitti adonis sixpack oldukça belirgin, aşırı derece de hizli kas oluşuyor ben de bisikletle hafta da 2 kez ayda 8 kez gunde 3 saatlik kardiyo yapiyorum bacaklarimda inanilmaz kas oluştu w gibi harf çıkıyor. Uzman biriyle konuştum genetik dedi, profesyonel vucut modeli olabilirsin dedi lakin ben o kadar abarti kas sevmiyorum. Spor salonuna korkumdan gidemiyorum aşiri kas olur diye :)
Boyum 1.90
Kilo: 79

Hocam aslinda bu azim ve istek meselesi yapacaginiz yapi size kalmis illaki kaslanacaksin diye birsey yok ama evde yapilan egzersizlerde bilincsizlikten dolayi kaslar yanli ve yamuk ve yumurta seklinde cikiyor bu bu yzden spor salonunda profesyonel egitim sart

yavuzselim57 adlı üyeden alıntı

Lokasyon123 kas azda olsa var zaten :) ön kol ve arka kol belirgin eski halime göre daha güçlü olduğumu hissediyorum benchte falan 60 tan yukarı çıkamadım henüz hocamda gayet iyi diyor şimdilik tek o hocaya sormuyorum elbetteki :) baktım bu ocak ayına kadar ilgilleri kesilirse dışarıdan özel hoca tutarım o şekilde yaparım yani bi şekilde yapıcam bunu vazgeçmicem

Hocam zaten siz birseyleer ogrenmissinizdir ben 5. Ayimda kendi antrenman progrsmimi yazmaya baslamistim zaten vucudunuzu sizden iyi taniyan olamaz