Google arama sayfasına Tek din Hristiyanlık yazsa hepiniz tepki gösterirsiniz. "Bir daha girmem böyle şey mi olur vs vs"

Ama tek din İslam yazsa iş farklı olur.

İşte bu nedenle istediklerini yazsınlar istedikleri mesajı versinler. Umursar ilgi gösterirseniz güçlenir. Boş verin böyle şeyleri.

Sen ben tepki göstersek hatta ülkece Google yasaklasak ne olacak. Olan size bize olur. Google dan para kazanıyorsunuz. Siteleriniz google en üste çıkarmaya çalılıyorsunuz.

Gerçekten çok komik.

Wkipedia yasaklandı ne oldu. Çok mu üzüldüler. Gerçe yalan bir şey yazmıyordu sadece çekemediler.

Komik :D

Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

İsrail dünyanın her yerinde en güçlü konumlara sahip bir ülke, kesinlikle bu onları savunduğum için vs.. değil gerek israilden gerek tüm dinlerden eşit derece de nefret eden bir insanim. Fakat mosadın dünyadaki gücü abd ile eşdeğer derece de bile olabilir. Müslümanlar israillilere lanet yardiriyor cehennemde yanacaksiniz falan diyor da tüm müslüman ülkeleri topla bir adet avuç kadaf israilin gücune erişemez. O yüzden bu basit troll ve provakasyonlara tepki verene kadar, kendilerini geliştirip dünyada iyi ve güzel konumlara gelebilmesi gerekiyor insanların. Google a şikayet ettim diyen bir arkadas var vallahi sabah sabah güldüm.

Kimi kime şikayet ediyorsun kardeşim?



Aynen hocam boş işler bunlar.