Esnaf mantığı ile dedikleriniz doğru ama webmaster açısından doğru olmadığını düşünüyorum. Sebebi ise 100 ürün için yapacağınız çalışma ile 1000 ürün için yapacağınız çalışma aynı değil aynı sekilde 1 ürün ile 100 ürün için yapacağınız çalışma ve masraflarınızda aynı olmayacaktır. O açıdan dedim.

Laptop şeklinde bir örnek vermişsiniz. Bende söyle bir örnek verim. Siteniz mesela ekran kartı üzerine kurulu. Elbette siteye gelen kullanıcı diğer ürünleri de aramakta mesela işlemcide arıyor. Ekran arıyor kulaklık ve klavye arıyor. Hepsini satmaya çalıştığınız zaman başlangıçta yükünüz çok olacak hem ekran kartı hem işlemci hemde klavye gibi kelimelerde reklam yapmanız gerekecek. Bu dediklerimi 200 ürüne vurduğunuz zaman büyük miktarlara çıkıyor ayırmanız gereken bütçe.

Bundan dolayı sitenize belli bir güven oluşana kadar ve belli bir yere gelene kadar ürün sayısını sınırlı tutmak yararınıza olacaktır diye düşünüyorum. Tabi benim kişisel tavsiyem ve düşüncemdir. Olabilir olmayabilir veya bütçeniz çok yüksektir sizin vereceğiniz karar.